TOP TIPP! Egyiptom, Hurghada: Amwaj Blue Beach 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 123522
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Safaga

Szállás / program részletes leírása



Soma Bay közkedvelt szállodája nyugodt környezetben, ízlésesen berendezett szobákkal és sokszínű szórakoztató programokkal várja vendégeit. A hotel keretein belül búvárközpont üzemel, melynek köszönhetően remek választás a tenger szerelmeseinek. Hűsöljön a tengerben, pihenjen a medence partján, tegyen egy sétát a hotel kertjében és élvezze a napsütést!

Fekvése: A szálloda Soma Bayen fekszik, közvetlenül a Vörös-tenger homokos partján, kb. 45 km-re a hurghadai repülőtértől és kb. 50 km-re a városközponttól. A tengerpart homokos, vízbe lépve korallos, a stég végéről pedig lenyűgöző élővilágot csodálhatnak meg a szálloda vendégei.

Szobák: A hotel összesen 371 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, minibárral és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található.

(A további szobakategóriák kiválasztása a foglalás során megjelenő szobatípus menüpont alatt elérhető.)

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medencék (télen egy fűtött), wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs, gőzfürdő), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, focipálya, strandröplabda, biliárd, darts, vízi sportok a tengerparton, napernyők és nyugágyak térítésmentesen használhatók (kivéve az első sorban lévők, amelyek térítés ellenében állnak rendelkezésre), búvárközpont, internet kávézó, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda, animációs programok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

A weboldalon szereplő szobaképek illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás