Egyiptom, Sharm el Sheikh: Siva Sharm 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155282
Indulás dátuma:2024.06.20. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  212 065 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  212 065 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



CSODÁLATOS VÍZ ALATTI ÉLŐVILÁG - INGYENES WI-FI A PIANO BÁRBAN - ETI MAXI GYEREKKLUB - CSAK AZ ETI ÁLTAL FOGLALHATÓ SZÁLLODA

2014 óta a Siva Sharm a Red Sea Hotelek legújabb tagja Sharks Bay-en, közvetlenül a 350 méter hosszú aprókavicsos parton található. Két stégen keresztül lehet lejutni a szálloda csodálatos, korallzátonyokkal övezett partjára (strandcipő javasolt). Na’ama Bay központja kb. 12 km, arepülőtér kb. 10 percre található.

A kényelmes szállodából meseszép kilátás nyílik a Tirani-tengerszorosra. Az 542 szoba a főépületben és az 5 melléképületben található, a nagy lobbyban recepció áll a vendégek rendelkezésére. WiFi, (a Piano Bárban ingyenesen), továbbá egy teraszos főétterem, 3 á la carte étterem (olasz, kínai és halkülönlegességek, egy ­részük felárért), több bár, kisebb üzletek, egy amfiteátrum, 2 konferenciaterem, fodrászattal és szépségszalonnal rendelkező SPA részleg szolgálja a kényelmet. A gyönyörű kerti részben egy édesvizű medencekomplexum (kb. 2600 m²) biztosítja a zavartalan pihenést, napozóteraszokkal és egy snackbárral. A medencéknél és a kb. 350 méter hosszú strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Teniszpálya (térítés ellenében), strandröplabda, strandfoci, asztalitenisz, focipálya, darts, biliárd, fitness terem és multifunkciós hely, szórakoztató és animációs programok, alkalmanként esti előadások a színházban. Térítés ellenében: masszázs, szauna, gőzfürdő, valamint helyi szolgáltató által üzemeltetett vízi sport és búvárközpont.

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 29,5 m2) fürdőkáddal, WC-vel, hajszárítóval, széffel, telefonnal, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, légkondícionálóval (szezonális) és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. A SUPERIORés SUPERIOR TENGERRE NÉZŐ szobák hasonlóan lettek kialakítva, azonban nagyobbak (kb. 30 m2) és a tengerre néznek. A standard és superior szobák maximum 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek részére ajánlottak. Ebben az esetben a szobába egy pótágy, vagy egy kinyitható kanapé kerül.

ALL INCLUSIVE
A SIVA SHARM all inclusive ellátást, svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát biztosít, napközben snackeket kínál. Az all inclusive ellátás tartalmaz 0-24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat, valamint a helyi alkoholos italokat 10 órától 24 óráig a szálloda különböző bárjaiban. Bort csak az étkezések idején szolgálnak fel a büféétteremben.A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező.Az all inclusive szolgáltatásokról, a bárok és az éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön. Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy egyes éttermekben ajánlott előre asztalt foglalni, a különleges fogások felár ellenében rendel­hetőek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás