Egyiptom, Hurghada: Tia Makadi Heights 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205808
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a repülőtértől 25 km-re, Hurghadától 35 km-re délre, vásárlási lehetőségektől 2 kmre, közvetlenül a Makadi-öböl homokos tengerpartján fekszik. A hotelből naponta háromszor térítés ellenében busz szállítja a vendégeket a városközpontba. A maga 6.400 m2-vel itt található a környék egyik legnagyobb medencéje.

ELHELYEZÉS

A szálloda 1049 szobájából 465 `Beach` szoba (tengerparthoz közeli), 160 `Lagoon` szoba(200-400 méterre a parttól), 208 `Dune` szoba (600 méterre a parttól), 191 `Holiday` szoba, 16 superior és 9 lakosztály. Lekérésre tengerparti, lagúna vagy holiday szobák foglalhatóak, ahol egy felnőtt- vagy két gyerek pótágy helyezhető el. A szobák légkondicionálóval, mini bárral, telefonnal, szatellit Tv-vel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széffel (a szobában vagy a recepción), erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00- 22:00), valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása. 14 étterme és bárja nyújt kulináris élvezeteket: helyi, kínai, libanoni, olasz, francia és mediterrán ételek közül választhatnak a vendégek. A gyermekbüfében az ebéd 12:30-tól, a vacsora 18:30-tól áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy hatalmas külső medence, fűtött belső úszómedence, gyerekmedence, négy teniszpálya (1 óra/nap ingyenesen), egészségközpont, tornaterem, szauna, gőzfürdő, mini golfpálya, játékterem (asztalitenisz, darts, biliárd, videó játékok), lovaglási lehetőség, strandröplabda, saját kikötő, vízi sportolási lehetőségek: búvárkodás, könnyűbúvárkodás, szörf, vízisí, vitorlázás, kajak, vízibicikli, üvegfenekű hajó. A vendégek szórakozásáról az animációs programok, mini diszkó és felnőtt diszkó gondoskodnak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás szobaszerviz, mini klub, gyermekfelügyelet, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, gyógyszertár, fodrászat, konferenciaterem, internetkávézó (térítés ellenében), autóbérlési lehetőség, business center, Visa, Master Card, American Express, Diners Club elfogadóhely. A napágyak, a napernyők, valamint a strandtörülközők ingyenesek mind a tengerparton, mind a medencénél.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás