Egyiptom, Hurghada: Albatros Aqua Park 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225900
Indulás dátuma:2024.05.01. (Sze)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  394 250 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  394 250 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A hotel a 2. sorban fekszik és csak egy utca választja el a Beach Albatros testvérszállodától. A kb. 500 méterre elhelyezkedő homokos strandhoz a Beach Albatros szállodán keresztül vezet út, vagy egy kb. 30 percenként induló ingyenes transzferbuszt is igénybe lehet venni. Hurghada kb. 15km-re, a reptér kb. 7 km-re található.

A létesítmény, mely egy főépületből és több melléképületből áll, összesen 243 szobával rendelkezik. Lobby recepcióval és bárral, internet-kávézó (térítés ellenében), főétterem, 3 tematikus büféétterem (mediterrán-, olasz- és kínai konyha), bárok, fodrászat és egy kis bevásárló árkád várja a vendégeket. A szálloda külső részén található 4 édesvizű úszómedence (2 ezek közül csak felnőttek részére, 1 fűthető), 4 vízi csúszda (kb. 120m), valamint napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Anapágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandtörölközők kaució ellenében vehetőek igénybe. Egy medencebár és egy Amfiteátrum színesíti még a szálloda arculatának palettáját.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
1 teniszpálya (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében) az Aqua Vista Resortban, strandröplabda, multifunkcionális pálya, asztalitenisz, minigolf (kivilágítás térítés ellenében), darts, boccia, gimnasztika, kerti sakk, napközben és esténként változatos szórakoztató programok. A hét 6 napján szabadtéri animációs színház. Ingyenes belépés az Aqua Blu testvérszállodában található Bridge Disco-ba (italok térítés ellenében). Térítés ellenében a Spa-részlegben: szauna, jacuzzi, hamam, szépségszalon; masszázs az Aqua Vista Resortban, biliárd, a strandon különféle vízisport lehetőségek, valamint búváriskola és lovaglási lehetőség helyi szolgáltatóktól.Külön gyermekmedence (a téli szezonban fűthető), aquapark, gyerekklub (4–12 éveseknek).

SZOBÁK
Barátságosan és ízlésesen berendezett szobák (kb. 23 m2), zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondícionáló, minibár (ásványvíz ingyenes), telefon, műholdas TV, széf és erkély vagy terasz.Az ECONOMY szobák hasonló felszereltséggel rendelkeznek, mint a kétágyas szobák, de korlátozott számban állnak rendelkezésre. A CSALÁDI SZOBÁKkialakítása is hasonló (kb. 41 m2).

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben, reggeli későn kelőknek, késői vacsora 22.30-24.00 óra között, snack-ek a medencebárnál és aBeach-bárnál, gyerekeknek fagylalt 10-17 óra között, helyi alkoholos és helyi alkoholmentes italok fogyasztása az éppen aktuálisan nyitva tartó bárban 10-24 óráig. A BEACH ALBATROS strandján lévő snackbár is igénybe vehető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás