Egyiptom, Hurghada: Hilton Long Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 71314
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A Hilton története 1919-re nyúlik vissza, amikor Conrad Hilton megépítette első szállodáját. Azóta a szállodalánc több mint 570 hotellal büszkélkedhet. A Hilton Hotels & Resorts stílusos és előregondolkodó globális vezetőként szolgál a vendéglátás területén.
A Hilton Long Beach üdülőkomplexum, mely egy központi és több kisebb épületből, más néven villákból áll. A hotel 6 medencével, 12 bárral és több éteremmel is biztosítja az Önnek járó teljes kikapcsolódást.


Fekvése:
A szálloda közvetlenül a Vörös-tenger partján fekszik, Hurghada központjától kb. 20 km-re, a repülőtértől kb. 14 km-re. A Hilton Long Beach üdülőkomplexum, mely egy központi és több kisebb épületből, más néven villákból áll.

Szobák: A hotel összesen 912 ízlésesen berendezett szobával rendelkezik, melynek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medencék, spa és wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, törökfürdő, jakuzzi, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, squash, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség, üzleti szolgáltatások, konferenciaterem, ajándéküzlet, orvosi ügyelet, mosoda, animációs programok, gyermekmedence, játszótér, gyermekfelügyelet, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás