Észak-Ciprus, Kyrenia: Vuni Palace Hotel & Casino 5*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139337
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is}.

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 10 kg-os poggyász: 25.000 Ft/fő/retúr, 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást (kb. 4.500 Ft/fő/irány - az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget; amennyiben nincs fix ülőhelyfoglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki); illetve a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).

FEKVÉS

Az ötcsillagos szálloda a larnacai repülőtértől 80 km-re (kb. 1 óra 15 perc transzferidő), az ercani repülőtértől 35 km-re (kb. 35 perc transzferidő), Kyrenia városközpontjától 1 km-re helyezkedik el. Az egzotikus hotelkomplexum mind az üdülni vágyók, mind pedig az üzleti útra érkezők számára tökéletes választás. Saját közvetlen tengerpartja van, ahol két betonos platform található: az egyik részen homokos a strand, a másik részen sziklás-kavicsos, részben homokos a part.

ELHELYEZÉS

258 szobája több épületben helyezkedik el: a főépületben 48 premium, 3 suite és 3 deluxe szoba található; a Springtop épületben 8 családi, 11 suite, 6 kingsuite és 57 premium szoba van. A Loveboat és Hilltop épületekben lévő 122 standard szoba mindegyike 22 m2 alapterületű, légkondicionálóval, mini bárral (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, bérelhető széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes WIFI elérhetőséggel, erkéllyel felszerelt. A pótágy minden szobatípusban kihúzható ágy is lehet.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás: reggeli és vacsora italok nélkül. All inclusive ellátás: reggeli (07:00-10:30), ebéd (12:30-14:30), vacsora (19:30-22:00), helyi alkoholos- és alkoholmentes italok. A szálloda főéttermén kívül a`la carte étterem és három bár szolgálja a vendégek kényelmét. A lobbi bár a nap 24 órájában rendelkezésre áll, az éjszakai bárban pedig kellemes zene mellett fogyaszthatják el italaikat a vendégek. A medence melletti bár a nyári szezonban 10:00-18:00 óráig van nyitva, trópusi és mediterrán italokkal várja az ideérkezőket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Úszómedence, gyermekmedence, fűtött belső medence (nyáron zárva tart), vízilabda, vízi gimnasztika, mini golf, asztalitenisz, óriás sakk, animációs programok, mini klub, amfiteátrum, szauna, gőzfürdő szolgálja a kellemes időtöltést. Térítés ellenében török fürdő és masszázs vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Szobaszerviz, mosoda, fodrászat, autóbérlés, gyermekfelügyelet, konferenciaterem, orvosi ügyelet, üzlet, ingyenes WIFI a lobbiban és a szobákban, kaszinó bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és a matracok ingyenesen vehetők igénybe a medence mellett és a tengerparton is. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda.

A szálloda weboldala: www.vunipalacehotel.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás