Észak-Ciprus, Famagusta: Arkin Palm Beach Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143702
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Famagusta

Szállás / program részletes leírása





Figyelem! A 2018. szeptember 01. utáni indulású észak-ciprusi utakra a lenti feltételek vonatkoznak:

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, 10 kg-os kézi poggyászt/fő, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, transzfert,sztornó biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet 2018.10.08-ig (ezután angol nyelvű képviselet biztosított), elsőbbségi beszállást {csak a WIZZPriority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a 20 kg-os poggyászt (a foglalással egyidőben megrendelve: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (565 Ft/fő/nap).

Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!



FEKVÉS

A hotel Famagusta városközpontjától 5 km-re található, az ercani repülőtértől 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő). Saját, hosszan elnyúló aranyhomokos tengerpartja közvetlenül a ,,szellemváros" mellett terül el, ami egyedi panorámát biztosít. A szállodát elsősorban nászutasoknak és pároknak ajánljuk.

ELHELYEZÉS

102 szobájából 76 standard szoba, melyek mindegyike légkondicionálóval, LCD Tv-vel, ingyenes széffel, mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), telefonnal, internet eléréssel, fürdőköpennyel és papuccsal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval van felszerelve. 3 családi szobája, 23 lakosztálya, valamint a nemdohányzó szobák lekérésre foglalhatóak.

Junior Suite: egy légterű szoba

Családi szoba: külön hálóval rendelkezik

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis ellátás. Félpanziós ellátás keretein belül büféjellegű reggeli és vacsora fogyasztható. A szálloda két a`la carte éttermében térítés ellenében török, ciprusi és nemzetközi ételek, saláták, desszertek választhatóak. Négy bárja (lobbi-, terasz-, szörf-, és tengerparti bár) helyi alkoholos és alkoholmentes italokat, valamint mesterien elkészített koktélokat, és könnyű snackeket kínál. A hotel beach bárjában 11:30-18:00 között van lehetőség snack ételek vásárlására.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medence, jakuzzi, teniszpálya,asztalitenisz, darts, fitneszterem, szauna és gőzfürdő. Térítés ellenében a spa- és wellness központban különböző, testet és lelket kényeztető kezeléseken vehetnek részt a szálloda vendégei: számos masszázsfajta, szépítő pakolás és terápia közül választhatnak. Casino szintén üzemel a szállodában.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás szobaszerviz, melynek díja 5 Euro, internet kávézó, orvosi ügyelet, mosoda, gyermekfelügyelet, ébresztő szolgálat, fodrászat, autóbérlési lehetőség, limuzin szolgálat. Konferencia terme 150-300 fő befogadására képes és a legmodernebb technikai felszerelésekkel van ellátva. Napernyők, napágyak és matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörülközőt térítés mentesen biztosít a szálloda. A WIFI kapcsolat a hotel egész területén ingyenes.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás