Észak-Ciprus, Kyrenia: La Beach Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 163866
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! A 2018. szeptember 01. utáni indulású észak-ciprusi utakra a lenti feltételek vonatkoznak:

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, 10 kg-os kézi poggyászt/fő, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, transzfert,sztornó biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet 2018.10.08-ig (ezután angol nyelvű képviselet biztosított), elsőbbségi beszállást {csak a WIZZPriority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a 20 kg-os poggyászt(a foglalással egyidőben megrendelve: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (565 Ft/fő/nap).

Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!



FEKVÉS

A szálloda a larnacai repülőtértől 80 km-re (kb. 1 óra 10 perc transzferidő), az ercani repülőtértől 42 km-re (kb. 40 perc transzferidő), Kyrenia központjától 14 km-re, Lapta városában helyezkedik el. A sekély tengerparttól egy út választja el a hotelt.

ELHELYEZÉS

A szálloda 91 szobájának mindegyike, légkondicionálóval, mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák utcára, hegyre, medencére vagy térítés ellenében tengerre néznek. Nincs mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba, de a földszinten tolókocsival könnyen elérhető szobák kérésre foglalhatók. Babaágy ingyenesen kérhető. A standard kétágyas szoba 22m2, a háromágyas szoba 27m2, a családi szoba 50m2 alapterületű. A családi szobák két különálló ággyal vagy emeletes ággyal vannak pótágyazva. A suite szoba nagyobb alapterületű, egy francia ágy és egy különálló ágy van benne, valamint kertre néző.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis ellátás vagy félpanziós ellátás büfé jellegű reggelivel és vacsorával italok nélkül.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső édesvizű medence, egy belső medence (télen fűtött), egy gyerek medence, teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, szauna, jakuzzi, játszótér a kisebbeknek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, széf ingyenesen, WIFI elérhetőség a lobbi és a recepció területén térítés nélkül, mosoda, ATM automata és mini market 100 méterre a szállodától. A napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton térítés nélkül vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás