Észak-Ciprus, Kyrenia: Kyrenia Oscar Beach Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200157
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is}.

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 10 kg-os poggyász: 25.000 Ft/fő/retúr, 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást (kb. 4.500 Ft/fő/irány - az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget; amennyiben nincs fix ülőhelyfoglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki); illetve a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).



FEKVÉS

A szálloda a larnacai repülőtértől 100 km-re (kb. 1 óra 10 perc transzferidő), az ercani repülőtértől 35 km-re (kb. 35 perc transzferidő) fekszik, saját közvetlen homokos tengerparttal rendelkezik. Kyrenia központja 1,5 km-re van, ahová napi 3 alkalommal ingyenes kisvonatot indítanak.

ELHELYEZÉS

A hotel 177 főépületi szobával, 41 lakosztállyal és 58 bungalóval rendelkezik. A szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, internet elérhetőséggel (térítés ellenében), mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt. A pótágy egyes szobákban kihúzható vendégágy is lehet. A főépületi standard szobák (Hotel land view; Hotel sea view) tájra vagy tengerre néznek és 24 m2 alapterületűek.Pool side family: 50 m2-es, nappalival és hálóval rendelkező családi szoba, mely egy medence körül helyezkedik el. Két légkondicionálóval, két LCD plazma Tv-vel, medencére néző terasszal felszerelt.Panoramic Junior Suite: a főépületi junior lakosztály 49 m2-es, mely két légkondicionálóval és ebédlő résszel is rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis ellátás, félpanzió (reggeli és vacsora italok nélkül), vagy soft all inclusive ellátás kérhető. A soft all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát és a főétkezések alatt az italfogyasztást; 17:00-18:00 óra között kávé és tea kérhető, illetve a lobbi bárban 10:00-24:00 óra között helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatóak. A szálloda rendelkezik a`la carte étteremmel, ahol igény esetén ebédet szolgálnak fel térítés ellenében. A medence mellett snack bárban 09:00-15:30-ig saláták, hamburger, grill húsok, valamint hideg- és meleg italok kérhetőek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medence, gyermek medence, csúszda, vízi aerobik, szauna, török fürdő, masszázs, jakuzzi, mini klub (5-12 éves korig), wellness csomagok, asztalitenisz, biliárd, darts, teniszpálya, amfiteátrum. A fent említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe. A tengerparton vízi sportok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, szobaszerviz, WIFI elérhetőség térítés ellenében, pénzváltó, konferenciaterem, kaszinó, Tv szoba, orvosi ügyelet, mosoda. A napernyők, napágyak ingyenesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is. Strandtörülköző letét ellenében kérhető. A hotel becsekkoláskor 300 török líra kauciót kérhet az esetleges személyes fogyasztások fedezetére (amennyiben nem történik fogyasztás, a kicsekkoláskor a teljes összeg visszajár a vendégeknek).

A szálloda weboldala: https://oscarresort.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás