Róma és Firenze

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 21041
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Firenze, Róma

Szállás / program részletes leírása



Róma és Firenze

1 nap: Budapest - Firenze
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Este szállás Firenze környékén, 3 csillagos szállodában (1 éj).

2. nap: Firenze
Reggeli után szállás elhagyása, indulás az Appennineken keresztül Firenzébe, a reneszánsz művészetek “fővárosába”. Városnéző sétánk során olyan nevezetességeket nézünk meg, mint pl. a Keresztelőkápolna, a Santa Maria del Fiore Dóm, Palazzo Vecchio, Pitti-palota, a San Lorenzo Dóm. Ezután lehetőség van szabadidőre. Délután továbbutazás az olasz főváros irányába, szállás Rómában vagy környékén, 3 csillagos szállodában (3 éj).

3. nap: Róma
Városnézéssel egybekötött kirándulás az örök városban. Fedezze fel velünk a Kr. e. 753-ban alapított várost, mely történelmét és műkincsekben való gazdagságát tekintve egyedülálló az egész világon! Gondoljon csak a Colosseumra, a diadalívekre, a Circus Maximusra, Callixtus Katakombáira, a Forum Romanumra, az Angyalvárra és nem utolsó sorban a Szent Péter Bazilikára.

4. nap: Róma
Ezen a napon tovább folytatódik a római városnézés. Lehetőség van megtekinteni a Spanyol lépcsőt, a Trevi-kutat, a Piazza Navona-t, a Pantheont, a S. Maria Sopra Minerva-templomot, a Gesú-templomot és a II. Viktor Emánuel emlékművet. Délután szabadidő.

5. nap: Róma
A délelőttöt még az örök városban töltjük. Megnézzük a Szent Pál-bazilikát, a Lateráni-bazilikát és a Szent lépcsőt. A délutáni órákban érzékeny búcsú Rómától és indulás Firenze felé egy élményekkel teli kirándulás után. Szállás Firenze környékén, 3 csillagos szállodában (1 éj).

6. nap: Firenze - Budapest
Reggeli után hazautazás. Érkezés az esti órákban Budapestre.

Figyelem: Mivel Firenzében és Rómában nem lehet turistabusszal közlekedni a főbb látnivalók közelében, ezért helyenként hosszabb sétákra kell számítani.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal,
- szállás,
- reggeli,
- programok,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíjak.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás