Korfu, Perama: Hotel Aeolos Beach 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138911
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Perama

Szállás / program részletes leírása



USP: AzAeolos Beach Resort elsősorban a nyugodt, teljes kikapcsolódást kereső vendégek számára kitűnő választás. A hotel ugyanakkor ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez is.

Fekvése: A szálloda kitűnő helyen, a parti út felett fekszik. A homokos/kavicsos strand (fürdőcipő viselete ajánlott) egy aluljárón keresztül érhető el. Benitzes kb. 3 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20-30 perc.

Felszereltsége: A domboldalon épült, hatalmas létesítményben összesen 333 szoba található a főépületben és a bungalóépületekben. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (a hallban ingyenesen), Dolphin főétterem, görög étterem table d`hőte-menüvel, bár és üzletek. A kertben 2 édesvizű úszómedence (1 medence felnőtteknek és 1 családi medence), napozóterasz és pool-/snack-bárok. La Spiaggia strandétterem és strandbár.Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Törölközők kaució ellenében.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A -Bungalószobák: Kombinált nappali/hálószoba, kávé-/teafőző, vízforraló, kis hűtőszekrény, légkondicionálás,bérelhető széf,WIFI (térítés ellenében),SAT-TV, telefon,hajszárító, fürdőszoba, WC és kertre néző balkon vagy terasz.

A1C/A2C/A3C -Bungalószobák:Tengerre nézők.

A1E/A2E/A3E: A főépületben található, tengerre néző balkonnal rendelkező szobák.

A2G/A3G/A4G -Családi szobák: A bungalóépületekben találhatók, tágasabbak, kombinált nappali/hálószobával, mennyezeti ventilátorral és a kert oldalán lévő balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

A2B/A3B/A4B - Családi szobák: A bungalóépületekben találhatók, tágasabbak, tolóajtóval elválasztott kombinált nappali/hálószobával és a kert oldalán lévő balkonnal vagyterasszal rendelkeznek.

A2H/A3H/A4H -Családi szobák: A bungalóépületekben találhatók, 2 szobával és balkonnal vagyterasszal rendelkeznek.

Sport: Fitneszterem, boccia, darts, asztalitenisz, tenisz,vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd valamint vízibicikli és motorcsónak (mindkettő helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Szauna. Térítés ellenében: masszázs valamint arc- és testkezelések.

Gyerekek: Gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, mini-diszkó, gyerekbüfé a főétteremben és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Animációs programok napközben és este, heti 1x görög néptánc.

Egyéb: Figyelem!A szállásleírás a 2018-as nyári adatok alapján készült, a 2019-es szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1C, A1E).

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Tematikus estek. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.30 és 23.00 óra között. Kontinentális reggeli későn kelőknek 10.00 és 10.30 óra között. Olasz strandétterem 12.00 és 15.30 óra között. Snack-ételek 11.30 és 16.00 óra között. Tea, kávé és sütemény 16.00 és 17.00 óra között. Fagylalt a gyerekeknek 11.30 és 17.30 óra között. Tartózkodásonként 1x vacsora a görög specialitások éttermében (előzetes foglalás szükséges).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-10 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Extra Előnyök: >

  • Képviselő a szállodában
  • Rendszeres minőségellenőrzés
  • 24 órás ígéret
  • Hosszútávú együttműködés a szállodával

  • A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap








    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás