Zakintos, Laganas: Ikaros Hotel 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139752
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Zakynthos
Elutazás Zakyntosra charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Zakyntoson.


2-7. nap: Zakynthos
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Zakynthoson.


8. nap: Zakynthos-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Általános információk: utazás Budapest–Zakynthos és Zakynthos-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték 27 000 Ft/fő, légiközlekedési pótdíjak 5 000 Ft/fő, transzfer 6 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: a részvételi díj a Travel Service charter járatain fejenként 1 db maximum 15 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (5kg, mérete: 56x46x26cm) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Tervezett menetrend:

Budapest-Zakynthos: 14:20-17:15

Zakynthos-Budapest: 18:05-19:10

A menetrend tájékoztató jellegű. A légitrásaság fenntartja a menetrendváltoztatás jogát!



Fekvése:

Fekvése: Laganas a sziget fővárosától kb. 10 km-re, a sziget déli részén található, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. A főutca közelében (kb. 500 m) épült, rendkívül népszerű, kétemeletes több épületből álló, gondos családi vezetésű, százszobás szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól hatszáz méterre található. A szálloda környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, diszkó található.

Szobák: minden szoba egyszerűen berendezett, fürdőszobás, zuhanyzóval, hűtővel, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi, utcai vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében széfbérlés és légkondicionálás igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem (görög, amerikai és mexikói ételekkel), bár ahol esténként karaoke és diszkó szórakoztatja a vendégeket, parkoló, internet kávézó (a medence környékén ingyenes a WiFi).

Sport és szórakozás: hangulatos és nagyméretű úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, biliárd, asztalitenisz. Laganas központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: kontinentális reggeli. Felár ellenében menüvacsora foglalható.

Tripadvisor értékelés: 3



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,wifi,recepció,parkoló,bár,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,asztalitenisz,nyugágyak és napernyők,medence,gyermekmedence,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás