Rodosz, Kalithea: Elysium Resort & Spa Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156072
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  609 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  609 900 Ft / fő
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kalithea

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda kb. 4 km-re található Faliraki településétől, kb. 8 km-re Rodosz városától, míg a Diagoras nemzetközi repülőtértől kb. 19 km-re helyezkedik el. A hotel közvetlenül a 400 méter hosszú homokos-kavicsos, Kék Zászló díjjal kitüntetett tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, ingyenes széffel és WIFI-vel, mini hűtővel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és bútorozott erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak. Akétágyas Deluxe Sea View és Superior Sea View szobákis kb. 30 m2-esek és tengerre néző kilátással rendelkeznek. A superior szobákban hidromasszázs fürdőkád található.

A szálloda `Elite Club” szobái két külön emeleten helyezkednek el és saját check-in pulttal rendelkeznek. A szobák a fentieken kívül Nespresso kávéfőzővel és hidromasszázs fürdőkáddal felszereltek, illetve a vendégeknek minden nap jár egy üveg ásványvíz is. Az Elite ClubSea View szoba kb. 30 m2-es, az Elite Club SuperiorSea View szoba pedig kb. 36 m2-es, mindkettő tengerre néző kilátással rendelkezik.

Elite Club Junior Suite SV:kb. 48-55 m2alapterületű, tengerre néző junior lakosztály, mely tolóajtóval elválasztott nappali-résszel és két fürdőszobával rendelkezik.

Elite Club Suite SV:kb. 64 m2-es, tengerre néző lakosztály, mely egy hálószobával, egy étkezőasztalos nappalival és gardróbszobával felszerelt. Fürdőszobájában zuhanykabin és hidromasszázs fürdőkád is található, külön WC-vel rendelkezik.

Premium Deluxe Sea View: kb. 30 m2-esek, felújítottak és tengerre néző kilátással rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL
A szálloda reggelis-, vagy félpanziós ellátással foglalható, utóbbi tartalmazza a reggelit és a vacsorát italok nélkül. A hotelben három bár található, melyekben az italokon kívül könnyű snackételeket is kínálnak. Az a`la carte étteremben térítés ellenében lehet ebédelni. A Sense Caféban kizárólag az `Elite Club” szobákban megszálló vendégeknek kínálnak exkluzív görög fogásokat.

Az `Elite Club” szobák vendégei a reggelit a tetőtéri teraszon található étteremben fogyaszthatják el.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medencék, gyermekmedence, teniszpálya, minigolf, strandröplabda, fitneszterem, szauna, jakuzzi, spa-központ található a hotelben. Két szabadulószoba, motorizált vízi sportok, illetve alkalmanként tematikus esetek és showműsorok szolgálják a vendégek kikapcsolódását. Afandouban (8 km-es távolságban) 18 lyukú golfpálya található. Bizonyos szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében szobaszerviz, mini market, vásárlási lehetőség, autókölcsönzés, konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a szobákban és a közösségi terekben is díjmentesen használható. A napernyők, napágyak és törülközők használatát a szálloda a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen biztosítja.

A hotel honlapja:http://www.elysium.gr

A szálláshely címe: Kallithea, Rhodes, GR-851 00 Greece

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás