Thassos, Limenaria: Aparthotel Rodon House, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 173368
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Limenaria

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Csupán kb. 50 m-re a csodálatos Tripiti strandtól áll a Rodon House szálloda. Tripiti nem igazából mondható falunak, itt csak néhány szálloda és 5 taverna-bár található. A strandja viszont a sziget egyik legszebbje. A komplexum öt épületből áll, melyet dús zöld növényzet vesz körül. A hotelhez egy kisebb, mesterséges tó is tartozik. A tulajdonosok - egy olasz férjből és egy görög feleségből álló házaspár - a hotel mellett a Maestrale éttermet is üzemeltetik a szálloda területén. Ez az étterem nagy népszerűségnek örvend a szigetlakók és máshonnan érkező turisták között. Ha a nyugalom után egy kis nyüzsgésre vágynak, akkor sétáljanak el a közeli Limenaria faluba (kb. 3 km), ahol számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség adott. Limenariaba helyi busszal is eljuthatnak, vagy kérjenek egy taxit a szálloda recepcióján.

Saját kategória:
***+

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
33 stúdió és apartman

Strand:
kb. 50 m-re a homokos Tripiti strand. Napozóágyak és napernyők felár ellenében - abérleti díj értékét le lehet fogyasztani atengerparti bárban.

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció étterem snack bár amedence mellett úszómedence elkülönített gyermekrésszel ingyenesen használható napozóágyak és napernyők ingyenes WiFi a recepción játszótér parkoló.

Szobák:
kényelmes 2-3 ágyas stúdiók (a 3. ágy heverő), néhány szoba 4. pótággyal is kiegészíthető gyermek részére konyhasarok hűtőszekrénnyel TV légkondicionálás és széf felár ellenében fürdőszoba/WC hajszárító balkon kilátással akertre vagy a medencére.

Ellátás:
félpanzió. Kontinentális felszolgált reggeli és felszolgált menüválasztásos vacsora (előétel - saláta, főétel - választási lehetőség 2 ételből és gyümölcs vagy édesség).

Véleményünk:
Nagyon kellemes és barátságos légkör, kiváló szolgáltatások, egy csodás strand közelsége - mindazoknak ajánljuk, akik anyugodtabb légkört részesítik előnyben. Akiváló hangulatú Maestrele étterem egy külön bónusz.

www:

www.rodonhouse.com





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás