Chalkidiki, Fourka: Aparthotel Akropolis, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 201905
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Fourka

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Az akropolis szóval illették az ókori időkben a város legmagasabban álló épületét. Fourka falvában egy ilyen helyen áll az Akropolis aparthotel. Ha egy kényelmes üdülést szeretne eltölteni, akkor ne is keressen tovább. Csodálatos tengerre néző kilátás, csendes és nyugodt környezet, a hotel alatt a falu központja, különböző szoba típusok - a 2 ágyas stúdióktól kezdve a tágas 6 ágyas apartmanokig -, úszómedence és szabadidős programok. Mindehhez pedig finom félpanziós ellátás. A kavicsos-homokos strandtól kb. 250 m, a főtértől pedig kb. 900 m választja el. A központban üzletek, éttermek, kávézók és tavernák találhatók. Possidi falu kb. 5 km-re, Afitos falu pedig kb. 15 km fekszik. Minden korosztálynak és egyéni utazóknak is ajánljuk.

Saját kategória:
**+

Hivatalos kategória:
*

Kapacitás:
43 stúdió és apartman

Strand:
kb. 250 m, kavicsos-homokos strand, napernyők és napozóágyak fogyasztás ellenében használhatók.

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció napozóterasz tengerre néző kilátással reggeliző terem snack bár a medence mellett úszómedence ingyenesen használható napernyőkkel és napozóágyakkal röplabda játszótér parkoló ingyenes WiFi a hotelnyilvános területein grill alkalmanként animációs műsorok és görög est.

Szobák:
stúdiók 2-3-4 fő részére 4 ágyas apartmanok külön hálószobával ingyeneslégkondicionálás a legtöbb szobábanalapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény fürdőszoba/WC balkon vagy terasz.

Ellátás:
félpanzió autóbuszos utak esetén. Félpanzió vagy önellátás egyéni utak esetén. Reggeli büférendszerben és felszolgált vacsora (előétel, főétel - választás 2 menüből, desszert vagy gyümölcs. Italok külön felár ellenében).

www:

www.hotel-akropolis.gr



Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Fourka. Budapest - Fourka: kb. 1083 km. Úti okmány szükséges! Az utazás során tapasztalt gépkocsivezetők állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.

Kötelező felárak:
foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3000 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás