Zakynthos, Laganas: Zefiros Stúdiók, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202500
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Csupán kb. 100 m-re ahomokos strandtól, Laganas nyugodtabb részén - de elég közel a nyüzsgéshez és a pezsgő éjszakai élethez - található a három épületből álló Zefiros komplexum. Vendégeinket egyszerű, budget jellegű2-3 ágyas stúdiók és 4 ágyas apartmanok várják két épületben. A házhoz úszómedence is tartozik ingyenesen használható napernyőkkel és napozóágyakkal. Az egyszerűséget a ház kiváló fekvése kompenzálja - közel a strandhoz és a boltokhoz, tavernákhoz.

Saját kategória:
**+

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
18 stúdió és 1 apartman

Strand:
kb. 100 m, hosszú homokos strand. Napernyők és napozóágyak felár ellenében.

Szobák:
egyszerű 2 ágyas, pótágyazható stúdiók egy 4 ágyas földszinti apartman babaágy lekérésre alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény fürdőszoba/WC TV légkondicionálás (felár ellenében) balkon/terasz ingyenes WiFi a medencénél.

Ellátás:

önellátás.



Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő magyar nyelvűszolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légbiztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
pozsonyirepülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (9 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen fizetendő euróban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás