Rodosz, Faliraki: Pegasos Beach Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225733
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 12 km-re található Rodosz nemzetközi repülőterétől, Faliraki központjától kb. 2 km-re, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, játszótér és amfiteátrum található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A lobbyban a wifi térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: pénzváltási lehetőség, autóbérlési lehetőség, konferenciaterem használat, orvosi ellátás.A szállodában mozgássérültek számára kialakított szobák is rendelkezésre állnak az utasok részére, amelyek amennyiben van szabad kapacitás előzetes kérés és egyeztetés esetén foglalhatóak.A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasaink részére ajánljuk.

Ellátás
Reggelis ellátás: mely magába foglalja a reggelit büférendszerben az Ambrosia étteremben (07:00-10:00). Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Félpanziós ellátás: mely magába foglalja a reggelit(07:00-10:00) és a vacsorát(18:30-21:30) büférendszerben az Ambrosia étteremben. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.
All inclusive ellátás, mely 10:00-23:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Korai reggeli kérés esetén igényelhető.Reggeli büférendszerben (07:00-10:00), ebéd büférendszerben (12:30-14:30), vacsora büférendszerben (18:30-21:30).Napközben palacsinta (10:00-18:00), pizza (11:30-18:30), gyros (12:00-18:00) fogyaszthatótérítésmentesen a meghatározott éttermekben.A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-23:30). (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)A szálloda üzletpolitikája alapján, hosszú ruházat viselése kötelező a vacsorák alkalmával.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, mosoda, lift, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, kerékpár bérlés, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ),

Szórakozás
kosárlabda, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, esti showműsorok, fitneszterem, lovaglási lehetőség, gyermek animációs programok, soft animáció, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás