Dél-Kréta, Ferma: Porto Belissario Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 45981
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ferma

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
A szálloda Ferma nyugodt környezetében épült. Egy sziklafal tetején helyezkedik el, amelynek köszönheti csodálatos tengerre néző kilátását. 72 lépcső választja el a hangulatos, homokos öböltől, ahol a hotel saját strandja található. A szobák egy része tengerre, másik pedig Kréta dombjaira néz. Ez a pici szálloda a legpozitívabb elismeréseket és legmagasabb értékeléseket kapja vendégeitől, ami annak is köszönhető, hogy a tulajdonosok - Dimitra és Jorgos - minden megtesznek a színvonalas szolgáltatásokért. Már 18 éves sikeres együttműködés köt minket össze a Porto Belissario Hotellal. A szálloda éttermében felszolgált ételek ízletesek és háziasak. A hotel területén épült egy úszómedence is, melynek teraszán márkás italok és kávék fogyaszthatóak. A hotel közelében buszmegálló található, ahonnan a helyi buszjárattal eljuthatnak Ierapetra városába (7 km) vagy Sithiába, de Makris Yialos is könnyen elérhető. A legközelebbi kisbolt és pékség Fermában található (700 m-re), ahol jó pár tavernát is felfedezhetnek.A Porto Belissario kétségkívül a legjobb félpanziós háromcsillagos szálloda irodánk kínálatában. Szívből ajánljuk!

Saját kategória:
***+

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
33 szoba

Strand:
natúr, aprókavicsos-homokos strand a hotel előtt (megközelítés lépcsőkön keresztül).

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
modern hall recepcióval TV-sarok internetsarok (felár ellenében) ingyenes WiFi (a hallban és a szálloda nyilvános részein) bérelhető széfek étterem tágas terasszal és tengerre néző kilátással (ebédidőben á-la-carte étteremként működik) bár édesvizű medencefelnőttek részéreingyenesen használható napernyőkkel és napozóágyakkal strandtörülközől ingyenesen kérhetők parkoló ahotel előtt.

Szobák:
felújított 2 ágyas, 1 pótággyal kiegészíthető szobákfürdőszoba/WC ingyen légkondicionálás telefon TV hűtőszekrény tengerre vagy környékre néző balkon/terasz babaágy ingyenesen lekérhető hajszárító széf 4-ágyas családi szobák külön hálószobával lekérhetők extra áron.

Ellátás:
félpanzió. Bővített kontinentális reggeli büférendszerben. Büfévacsora felszolgált desszerttel - eredeti otthonos, krétai ízek.

www:
www.belissario.com

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi magyar nyelvű képviselő szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: budapesti indulás esetén 39400 Ft/fő 2 éven felül, pozsonyi indulás esetén 47400 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 14 900 Ft/fő foglalási díj: 1 600 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 1,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
pozsonyi indulás esetén repülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (14 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás