Horvátország, St. filip i jakov: Croatia Apartmans, 6 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 196626
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: St. filip i jakov

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az apartman falu a kavicsos tengerparthoz közel található csodálatos környezetben.

ELHELYEZÉS

Az apartmanok mindegyike felszerelt konyhával, telefonnal, szatellit TV-vel felszerelt és terasszal rendelkezik. Törölközőt kétszer cserélnek egy héten.

B3 Apartment For 3 Pax típusú apartman 27,5 m2 alapterületű, 3 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

C4 Apartment For 4 Pax típusú apartman 39 m2 alapterületű, 4 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. -4. személy részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első illetve második emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

D5 Apartment For 5 Pax típusú apartman 35,5 m2 alapterületű, 5 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. Az 5. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

E6 Apartment For 6 Pax típusú apartman 2 szintes, 6 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, étkezősarokkal, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. 2 fő részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással, reggelivel vagy félpanzióval foglalhatóak az apartmanok.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A központ közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

http://www.apartmani-croatia.com.hr/eng/info.php



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- .

Külön fizetendő:
- üdülőhelyi díj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás