Kulturális körutazás Kína lenyűgőző tájain: Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178865
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Kína
Város: Peking, Shanghai

Szállás / program részletes leírása



1. NAP | Repülés Kínába
Repülés Budapestről Pekingbe, a kiváló szolgáltatást nyújtó, rendkívül megbízható Emirates légitársasággal, Dubai-ban történő átszállással.

2. NAP | Érkezés Pekingbe
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Ezen a napon a második legnagyobb kínai város, Peking szépségeivel ismerkedünk. A 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. Egy rövidebb utazást követően érünk a Szén-hegyre, melyről csodálatos kilátás nyílik a Császári Palotára. Kószáljon a Mennyei béke terén, vagy más néven Tienanmen téren, mely számos kulcsfontosságú történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a modern építészet egyik kiemelkedő épülete, a futurisztikus Nemzeti Színház épülete. Transzfer a hotelbe. Szállás a következő 4 éjszakára a Hotel Grand Gongda Jianguo-ban**** www.jianguo-grand-gongda.beijinghotelchina.net

3. NAP | Peking
A bőséges reggeli után a megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, a Ming-korszakon át az utolsó uralkodó család, a Csing-dinasztia csillagának leáldozásáig, az 1911-es forradalomig. A monumentális, 720.000 hektáron szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNESCO-Világörökség részévé nyilvánította. A titokzatos palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Ezt követően az elképesztő szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az Imák csarnoka, ahol a jó termésért fohászkodtak, ma népszerű turistalátványosság. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Peking

Ha szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV (ebéddel): Ne szalassza el az alkalmat, hogy a világszerte ismert, impozáns Kínai Nagy Falat megcsodálhassa! A védelmi célokból, majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részének területén. A Ming-sírokat felkeresve letűnt évszázadok titkai elevenednek meg előttünk. A Tianshou-hegységnél, a feng-shui elvei szerint kialakított sírkert szolgál 13 Mingcsászár végső nyughelyéül. A Szellemek útja egy szobrokkal övezett sétány, ahol emberi (civilek és katonák) és állati (valós és mitikus) kőalakok figyelik némán az elhaladókat.

5. NAP | Peking

Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV program keretében vegyen részt félnapos Hutong-túrán (ebéddel)! A Hutong egy keskeny utcákból, fasorokból, sikátorokból, több esetben udvarral rendelkező, hagyományos házakból álló városrész. Itt képet kaphatunk a tradicionális életmódról, egy más világ mindennapjairól. Itt található a Dob-torony is. Egy zöldségpiac ezernyi illata, színe is elvarázsol majd minket. Kihagyhatatlan élményt jelent majd egy igazi riksán történő utazás

6. NAP | Peking - Sanghaj
A reggelit követően egy izgalmas kalandra indulunk: a Jinghu nagysebességű vonattal utazunk Sanghaj-ba. A Peking-Sanghaj közötti gyorsvasútvonalat 2010-ben adták át, és 1318 km hosszú. A két város közötti menetidő öt órára rövidült így. A Sanghaj-ba történő érkezés után sétát teszünk a lenyűgöző, nyüzsgő Bund kikötői promenádon, Sanghaj büszkeségén, és a Nanjing Road Bund bevásárlóutcán. A Bund sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú, méltóságteljes épületek, és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. Szállás három éjszakára a Hotel Grand Mercure Baolong-ban**** www.grandmercurebaolong.com

7. NAP | Sanghaj
Reggeli után az óvárost ékesítő Jade Buddha-templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1,95 méter magas, és mintegy 3 tonnát nyomó ülő Buddha-szobor. A kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Ming-korszakból származó, két hektáros Yu-kert, mely az óváros kínálta zöldellő béke szigete a város életteli pezsgésében. A korábbi francia koncesszió Sanghaj sokarcúságának újabb vonásait festi meg: az öntöttvas erkélyek, a gazdagon díszített házfalak, a neoklasszicista épületek, a bájos kávézók európai hangulatot kölcsönöznek ennek a negyednek.

8. NAP | Sanghaj
Szabadidő, amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti. Sétálgasson Sanghajban kedvére! FAKULTATÍV kirándulás az 1700 évvel ezelőtt épült vízivárosba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba (ebéddel). Némi modernizációs törekvések ellenére a Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ idéződik fel. Az apró utcák, hidak, és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét.

9. NAP | Sanghaj
Szabadidő a nap első részében vagy FAKULTATÍV program a 492 méter magas Sanghaji Világkereskedelmi Központhoz. Ennek kilátójából elénk táruló látvány örök emléket ígér (ebédet tartalmaz a program). Transzfer a reptérre, repülés Dubai-ban történő átszállás után Budapestre.

10. NAP | Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre. Fontos információkAz utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! A Kínába érvényes vízummal lehet belépni.(Egyéni ügyintézés esetén ennek ára 19.000 Ft/fő, irodánknál történő ügyintézés esetén 23.000 Ft/fő).

Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

Amit az ár tartalmaz!
Repülőjegyet oda-vissza, az Emirates légitársasággal A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok! A transzfereket A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre. Érdekes kirándulóprogramokat légkondicionált, modern  panorámabuszokkal: Császári Palota, Tienanmen tér, Tiltott Város, Ég Temploma, utazás a Jinghu nagysebességű vonattal, Jade Buddha-templom. Minőségi szállodákat Vendégeink 4 csillagos elegáns szállodában kapnak elhelyezést. Reggelit Az utazás minden napján svédasztalos reggeli. A magyar nyelvű idegenvezetést Ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre. Relaxáció

Néhány dolog, amit az ár nem tartalmaz:
Foglalási díj Repülőtéri illeték VízumAmiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (6 alkalommal kínai vacsora, 1 alkalommal pekingi kacsa vacsora) Útlemondási biztosítás Előzetesen foglalható, kedvezményes ár! Baleset- és poggyászbiztosítás Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén)Fakultatív programcsomag: (4 kirándulás a programleírás szerint ebéddel):Előzetesen foglalható! Kínai Nagy Fal és Ming-sírok Hutong-túra Zhujiajiao viziváros Sanghaj Világkereskedelmi központHelyszínen megvásárolható fakultatív programok Kungfu show: 40 euró/fő Akrobata show: 40 euró/főHa mindkettőre jelentkeznek, az ár 70 euró/fő lesz.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás