Pandák, császárok, Jangce folyó - nagy kínai körutazás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217691
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Kína
Város: Shanghai, Peking, Chengdu, Xian

Szállás / program részletes leírása



Chengdu 4000 éves történelem és az óriás pandák hazája, a Jangce majd 6400 km-es hosszával a Világ harmadik leghosszabb folyója és Xian 8000 élethű agyagszobrával sehol máshol nem látható csodákat tár a látogató elé.

Program:

1. nap / augusztus 22. / Sanghaj: Elutazás a menetrend szerint Sanghajba.

2. nap /augusztus 23. / Sanghaj: Megérkezés Sanghaj, transzfer a szállodába.

3. nap / augusztus 24. / Peking: A kelet-kínai tengerpart középső részén, a Jangce torkolatvidékén, a folyam Huangpou nevű kis mellékfolyójának két partján elterülő Sanghai „a Kelet Párizsa”, Kína legnépesebb és egyben gazdaságilag egyik legjelentősebb metropolisza. Városnézés: Yu Kertek, óváros, Francia negyed, Nanjing Road, selyem üzlet. Ebéd a program közben. Szállás Shanghaiban.

4. nap / augusztus 25. / Jangce: Reggeli után a Jade Buddha Templomának meglátogatása, majd transzfer a pályaudvarra és elutazás szuperexpresszel Yichangba, ahol transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba. Szállás a hajón.

5. nap / augusztus 26. / Jangce: Jangce folyó hajókázás teljes ellátással a hajón ( reggeli, ebéd, vacsora): reggel elindulás Yichang kikötőjéből a Világ harmadik leghosszabb folyóján és utazás a Xiling szurdokon keresztül a Három Szurdok Gáthoz, ahol kirándulás. Maga Három -szoros a Jangce leglátványosabb része, 193 km hosszú és több száz méter magas sziklafalak állnak a folyó mentén. A gát a világ legnagyobb létesítményű erőműve. Áthajózás az 5 lépcsős átengedő rendszeren . Este a kapitány köszönti a hajó utasait üdvözlőitallal. Szállás a hajón.

6. nap / augusztus 27. / Jangce: Délelőtt parti kirándulás a Shennong folyóhoz. A Shennong a hegyekben ered és Szecsuán tartományban folyik a Jangce vizébe. Délután átutazás a We szoroson. Szállás és teljes panzió a hajón.

7. nap / augusztus 28. / Jangce: Délelőtt parti kirándulás Fengdu szellemvárosba, reggeli és ebéd a hajón. Fengdu , a Ming hegységen lévő város 2000 éves történelmével ötvözi a taoizmus, buddhizmus és konfucianizmus kultúráját a szellemek misztériumával. Este búcsúrendezvény vacsorával, szállás a hajón.

8. nap / augusztus 29. / Chengdu: Reggeli és kiszállás a hajóból Chongqingnél, ahol városnézés: Ciqikou, Eling Park, majd ebéd és transzfer a pályaudvarra. Elutazás szuperexpresszel Chengduba, a pandák földjére. Transzfer a szállodába. Szállás Chengduban.

9. nap / augusztus 30. / Xian: Reggeli után látogatás a Panda Kutató Központban, majd egy teaházban. Ebéd és elutazás szuperexpresszel Xianba. Szállás Xianban.

10. nap / augusztus 31. / Peking: Délelőtt az Agyaghadsereg meglátogatása, ebéd, majd városnézés Xianban. Délután elutazás hálókocsis expressz vonattal Pekingbe, szállás a vonaton 4 fős hálófülkékben.

11. nap / szeptember 1. / Peking: Reggel megérkezés Pekingbe, városnézés:a világ legnagyobb tere a Tienanmen tér, a Mennyei Béke Tere -fő látnivalók: Mao Ce-tung mauzóleuma, Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve-, majd a Tiltott Város megtekintése. Az 1406. és 1420. között épült komplexum 980 épületből, bennük 8707 szobából áll, és 720 000 négyzetméteren terült el. Végezetül az Ég Templomát látogatják meg. Ebéd a program közben, szállás Pekingben.

12. nap / szeptember 2. / Peking: Reggeli után elutazás a Nagy Falhoz és a Nyári Palota meglátogatása, valamint vásárlási lehetőség egy gyöngy üzemben. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb található, látogatható részéhez. A Nagy Fal az i.e. 3. század és a 17. század eleje között Kína északi határán épített erődítményrendszerek összessége. Hossza közel 7000 km és méretei valóban lenyűgözőek. A kirándulás során a helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon. Ebéd a program közben, szállás Pekingben.

13. nap / szeptember 5. / Peking: Transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás