Egri Kényeztető napok a Korona Hotelben-4*Classic/Vintage szobában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205480
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Eger

Szállás / program részletes leírása



Kényeztető Napok Csomagajánlat

Minimum 2 éjszakára foglalható A HÉT MINDEN NAPJÁN

A csomag érvényes: 2018. január 02-tól 2019. január 31.-ig, kivéve kiemelt ünnepen és hosszú hétvégéken,

Szolgáltatások, amit a csomagár tartalmaz:

  • Szállás minimum 2 éjszakára a kiválasztott szobatípusban
  • Bőséges svédasztalos reggeli
  • Félpanziós vacsora - menükínálatos, vagy svédasztalos (létszámtól függően; a félpanziós ellátás az italfogyasztást nem tartalmazza)
  • Wellness részleg korlátlan használata:
    • Medencék: úszó és élmény medence, jakuzzi,
    • Szauna sziget: finn-, bio-, aroma- és infra szauna, aroma és sókamra,
    • Egyéb: tepidárium, Kneipp-taposó, római kút, dézsa zuhany, trópusi zuhany, pihenő használata,
    • A medencetérben szauna lepedő és törölköző, használat,
  • 1xMasszázs/felnőtt - 20' perces kényeztetés szabadon választott testrészen
  • Fürdőköntös használat
  • Belépő az EGRI ROAD – BEATLES MÚZEUMBA
  • Tárlatvezetés a 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeumban borkóstolóval, falatkákkal/felnőtt
  • Ingyenes Wi-Fi,
  • Várostérkép,
  • Játszótér, játszószoba, játékterem használat (külön térítés ellenében: Biliárd - 500,-Ft/óra; Rex - 500,-Ft/óra; Pingpong: 500,-Ft/óra)
  • A szálloda étel és ital árai 15%-os szervízdíjt tartalmazzák

Az ár nem tartalmazza:

Idegenforgalmi adót, melynek díja 450.-Ft/fő/éj (18 éves kortól).
Parkolási díj: 1.500.-Ft/gépkocsi/éj - belső, zárt, mind a külső kamerával megfigyelt parkolóban

Csomagárak

4* Vintage kétágyas szoba 18 950 Ft/fő/éj
4* Classic kétágyas szoba 18 950 Ft/fő/éj 
4* Superior kétágyas szoba 20 250 Ft/fő/éj
4* Executive (VIP) lakosztály 25 450 Ft/fő/éj
4* Presidential lakosztály 35 450 Ft/fő/éj
Apartman felár 10 000 Ft/apartman/éj (4főesetén)
Egyágyas felár (1 fő esetén a kétágyas szoba árának + értéke) 10 000 Ft/fő/éj

További éjszakák 20% kedvezménnyel kérhetők. (A csomaghosszabbítás az eredeti ár 80%-a)

Pótágy áraink:

  • 1-3 éves kor között díjtalan szülőkkel egy ágyban. Illetve kiságyat, fürdető kádat, az étteremben etetőszéket díjmentesen biztosítunk.
  • 3-6 éves kor között: 7 500.-Ft / fő / éj*
  • 6 -12 éves kor fölött: 9 000.-Ft /fő / éj*
  • 12 év felett vagy 3. felnőtt a szobában: 12 500.-Ft/fő/éj

*Amennyiben a vacsora menükínálatos, úgy a 3-12 éves gyermekek részére zóna adagot szolgálunk fel.
A fenti árak a szállást és a félpanziós ellátást tartalmazzák! Igény esetén a csomagban lévő szolgáltatások felár ellenében igényelhetők - 3500 Ft/fő  

 



Eger első magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

Zöld, környezetbarát szállodánk légkondicionált 4* és 3*-os szobákkal biztosít lehetőséget szélesebb vendégkör elhelyezésére, luxus és elnöki lakosztályokban, superior, standard szobákban, családi apartmanokban.

Szállodánk teljes körű szolgáltatásokat nyújt úgy a pihenni és regenerálódni vágyóknak, konferencia résztvevőknek, mint a borturizmust preferáló vendégek részére.  Wellness – fitness részlegünk (uszoda, jacuzzi, szauna, pihenő, napozó, szolárium, manikűr, pedikűr, test és kozmetikai kezelések, medencebár, sportprogramok) teljes körű regenerálódást biztosít, gyógy- és sport masszőrök segítségével.

Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban.

Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona.   Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával. 

 

Szobaleírások:

4* Vintage bortematikus kétágyas szoba

Új stílus, új élmények. 2017. februárjától szállodánk megújul. Egy teljesen új, TEMATIKUS BORSZÁLLODA rész kerül átadásra a több mint 220 éves Nemzeti Bormúzeum felett, VINTAGE stílusban. A szőllő és bor hangulatot idéző környezet felejthetetlen kikapcsolódást nyújt épp úgy a borkedvelőknek, mint az új élményekre vágyóknak.

A 20 db teljesen felújított szobákat egy fedett és zárt folyosó közötti össze a főépülettel. Dupla, külön valamint franciaágyas típusokból lehet választani. A szobák 15 nm. nagyságúak, melyek közül 2 db franciaágyas szoba pótágyazható, maximum 1 pótággyal vagy kisággyal. Két darab külön ágyas szoba pedig erkéllyel is rendelkezik.

Felszereltség: mindegyik szobában televízió, telefon, minibár található. A fürdőszobák zuhanykabinnal, fürdőköntössel és hajszárítóval felszereltek. A 2 db franciaágyas szobában sarokkád található. Szobáinkban tilos a dohányzás.

4* Classic kétágyas szoba

A classic szobák a főépületben találhatóak. Dupla, külön ágyas vagy franciaágyas típusokból lehet választani. 9 db szoba pótágyazható, maximum 1 pótággyal vagy kisággyal. A classic szobáink 15-18 négyzetméteresek.

Felszereltség: mindegyik szobában televízió, telefon, mini bár, ébresztő berendezés található. A fürdőszobák zuhanykabinnal, fürdőköntössel és hajszárítóval felszereltek. Mindegyik szoba nem dohányzó.

Max. felnőtt: 3, Max. gyermek: 1 
Pótágyazható: igen, : 1

4* Superior kétágyas szoba

A superior kategóriájú szobák a főépületben találhatók. 14 db áll belőlük rendelkezésre. Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak.A szobák dupla, külön vagy franciaágyas formában igényelhetők. 25 négyzetméter fürdőszoba nagyságú.

A szobában található televízió, telefon, mini bár, szobaszéf. A fürdőszoba zuhanykabinnal, fürdőköntössel és hajszárítóval felszerelt.

Max. felnőtt: 3, Max. gyermek: 2 
Pótágyazható: igen, : 1

4* Executive (VIP) lakosztály

A superior kategóriájú junior lakosztályok a főépületben találhatók, 40 négyzetméter nagyságúak fürdőszoba. 2 db áll belőlük rendelkezésre. Maximum 4-4 fő elhelyezésére alkalmasak 2 pótágy elhelyezésével. A lakosztály egy előszobából, egy elegáns berendezésű nappaliból  valamint egy franciaágyas hálószobából áll.

Felszereltség: nappali: bőr ülőgarnitúra, LCD televízió, dolgozó asztal, minibár, dohányzóasztal. A hálószobában szintén megtalálható az LCD televízió, szobaszéf, bőröndtartó. A fürdőszoba masszázspanellel ellátott zuhanykabinnal, fürdőköntössel és hajszárítóval felszerelt.

Max. felnőtt: 2, Max. gyermek: 2 
Pótágyazható: igen, : 2

4* Presidential lakosztály

Az elnöki lakosztályunk luxus kategóriájú – Eger egyik legelegánsabb lakosztálya. Maximum 4 fő elszállásolására alkalmas 2 pótágy elhelyezésével.A lakosztály egy előszobából, egy elegáns berendezésű nappaliból, tárgyalóból, dolgozó sarokból, hálószoba fürdőszobából áll. A lakosztály 50 négyzetméter fürdőszoba nagyságú.

A nappaliban bőr ülőgarnitúra, plazma televízió, DVD lejátszó, hi-fi torony, gazdagon felszerelt bár, kandalló, dolgozó-étkező asztal található. A hálószobában egy franciaágy található, ahol szintén megtalálható az LCD televízió, szobaszéf, bőröndtartó. A lakosztály fürdőszobája egy infraszaunával, jacuzzival felszerelt fürdőkádas és zuhanyzós, valamint 2 db toalettel rendelkezik. A fürdőszobában extra bekészítés, fürdőköntös, mérleg, telefon és hajszárító található.

Max. felnőtt: 2, Max. gyermek: 2 
Pótágyazható: igen, : 2



Tudnivalók az árról

Az ár nem tartalmazza:

Idegenforgalmi adót, melynek díja 450.-Ft/fő/éj (18 éves kortól).
Parkolási díj: 1.500.-Ft/gépkocsi/éj - belső, zárt, mind a külső kamerával megfigyelt parkolóban

Csomagárak

4* Vintage kétágyas szoba 18 950 Ft/fő/éj
4* Classic kétágyas szoba 18 950 Ft/fő/éj 
4* Superior kétágyas szoba 20 250 Ft/fő/éj
4* Executive (VIP) lakosztály 25 450 Ft/fő/éj
4* Presidential lakosztály 35 450 Ft/fő/éj
Apartman felár 10 000 Ft/apartman/éj (4főesetén)
Egyágyas felár (1 fő esetén a kétágyas szoba árának + értéke) 10 000 Ft/fő/éj

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 740 utazás 358 456 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás