Varázslatos ŐSZ a Mátrában - Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza 2 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207226
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Mátraháza

Szállás / program részletes leírása



Varázslatos ŐSZ a Mátrában csomag tartalma:

  • Élvezze az ősz ezer színét, kiránduljon nagyokat, töltődjön friss levegővel, napsütéssel és a Mátra összes kincsével a hosszú tél előtt. A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior finom ételekkel és mátrai borokkal, kényelmes szobákkal és kényeztető masszázsokkal várja.

    Érvényes: 2018. szeptember 01 - november 30. között (kivéve: október 19 - november 1.)

  • Varázslatos Ősz csomag tartalma:
  • Szállás a kiválasztott szobatípusban
  • Gazdag választékú büféreggeli
  • Gazdag választékú büfévacsora
  • Részvétel a szálloda vízi, sport és gyermek animációs programjain
  • Az 1200 m2-es AMETHYST SPA használata nyitvatartási időben (07:00 - 21:00 óra):
    • Két 120 cm mély, 40 - 60 m2-es élménymedence, sodrófolyosó
    • 50 cm mély gyermekmedence és játszóház
    • Szauna világ: finn-, bio- és infra szauna, illatkamra
    • Élményzuhanyok, jégkút és gőzkamra
    • Natúr wellness szaunával és pihenővel
    • Parkra néző fitneszterem kardiogépekkel
  • Kis Gida gyerek játszóház az S1-es szinten és bébi játszóház a földszinten, kültéri játszótér
  •  Fürdőköntös használat a tartózkodás ideje alatt
  • Ingyenes WiFi a közösségi helyiségekben és a szobákban
  • Ingyenes parkolás
  • Az étkezések ára: bruttó 7.700 Ft / fő / éj felnőtt esetén, illetve 3.850 Ft / fő / éj 4-13,99 éves gyermek esetén ( melyet a lenti árak már tartalmaznak )

    CSENDES FÜRDŐZÉS A WELLNESSEN: kizárólag 14 éven felüli Vendégeink látogathatják a fürdő részt, 07:00 – 09:00 óra között és 19:00 – 21:00 óra között.

    Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

    Üdülőhelyi díj (IFA):
    Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 440,- Ft/ fő/ éjszaka.

    Általános feltételek, információk:

    Családi elhelyezés 2 fő felnőtt és 2 fő 14 éven aluli gyermek részére. Ettől eltérő létszám vagy életkor esetén felárat számítunk fel.
    Adók: A megadott árak az Áfa-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos Áfa törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.
    Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

  •  


A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.

Engedje meg, hogy elkalauzoljam az ország egyik legismertebb pontjára, amely mégis számtalan felfedezésre váró kalandot, lehetőséget kínál mindenki számára. A Mátrába invitálom, amiről mindenki megtanulta az iskolában, hogy itt található az ország legmagasabb pontja, az 1014 méter magas Kékes, de azt már valószínűleg kevesebben tudják, hogy számtalan aktív, egyedi programlehetőséggel csábít négy évszakon át minden idelátogatót!

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior?

A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.

Hogyan segíthet ebben egy szálloda?

A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit mi ehhez hozzá tudunk tenni, az a személyes törődés Vendégeinkkel, a különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is.

Nálunk igazán otthon érezheti magát.

 

Nálunk igazán otthon érezheti magát.

  • kölcsönözhető babahordozó túrázáshoz, bébiörző, cumisüveg melegítőbébiételek, vízforraló, WC-szűkítő, bili, zsámoly, bébi hálózsák
  • kölcsönözhető nordik walking bot
  • önálló és vezetett életmód programok

Mind- mind az ön kényelmét és egészségét szolgálják.

AKTIVITÁS MINDENKINEK

Fedezze fel nálunk a szubalpin klíma jótékony hatását, a kristálytiszta levegőt,barangolja be a Mátrát gyalog, nordic walking botokkal, a csak itt megtalálható erdei terep segway túrák valamelyikén, vagy térjen vissza évszakról - évszakra, s próbálja ki mindegyik lehetőséget. Az igazi kalandokat kedvelőket várja az ország legmagasabban fekvő kalandparkja, de lehet a környékensiklóernyőzni és sziklát mászni is.

A kevésbé aktívaknak sem kell lemondani a Mátra szépségeiről, hiszen csak itt lehetséges komolyabb fizikai felkészültség és kerékpáros múlt nélkül is a hegyi élménykerékpározás! A bringázás élménye megmarad, mivel tekerni itt is kell, de az intelligens kis motor, érzi, mikor kell besegíteni egy kicsit a pilótának, így egyetlen emelkedő sem lehet akadály!

S persze télen itt van a leghamarabb hó, így a síelés sem maradhat ki, legyen szó profi síelésről, éjszakai sí kalandról, vagy a legkisebbek számára is igazi élményt jelentő hócsúszdáról, itt senki sem marad ki a havas kalandokból!

AMETHYST SPA

Egy új, holisztikus szemléletű spa, ahol a kezeléseink a bőr és a lélek állapotát egyaránt finoman támogatják, s ahol a masszázsok nem kizárólag a kényeztető élményről szólnak, de bizonyítottan egészségmegőrző, antidepresszáns hatásuk van. Minden arckezelésünk során speciális masszázsfogásokkal kényeztetjük Vendégeinket: a pakolások hatóideje alatt melegített masszázsolajjal finoman átdörzsöljük a kezeketkarokat és bizonyos esetben a talpakat is.

ARAGONIT ÉTTEREM

Mindez nem lenne teljes a gasztronómia területén kínált választási lehetőség nélkül, hogy ebben is mindenki megtalálja az életszakaszának, életritmusának megfelelőt:

  • hagyományos magyar ízek és a környékre jellemző palóc ételek egészségesebb, könnyedebb köntösben
  • lehetőség szerint a helyi termelőkre támaszkodva saját készítésű mártások, italok,
  • nyugat-európai és mediterrán ízek
  • külön lifestyle menüajánlatok vegetáriánus, paleo és fitnesz ételekkel
  • az ételek összetevőinek, kalóriaértékeinek feltűntetése, piktogramos segítség azok számára, akik valamilyen szétválasztó diétát alkalmaznak
  • gasztronómia és bor találkozása: ételeinkhez hangolt széles borválaszték, melyből számos bor pohárral is rendelhető, hogy egy vacsora alatt akár többfajtát is megízlelhessenek

A hangsúly minden területen és esetben a választás lehetőségén van, hogy Vendégeink megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről.

Látogasson el hozzánk, fedezze fel saját magát és a Mátra kincseit nálunk!



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás