Wellnes Napok - Thermal Hotel Harkány

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209527
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Harkány

Szállás / program részletes leírása



Wellness Napok 2018

Csomagajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Minimum 2 éjszakára foglalható
  • Bőséges félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli, svédasztalos vagy 4-fogásos vacsora)
  • Beltéri élményelemekkel felszerelt úszómedence használata
  • Nyáron kültéri strandmedence használat
  • Alpesi Szaunafalu (Finn- és bio szaunák) korlátlan használata
  • Gőzfürdő használat
  • Sótéglával kombinált infraszauna használata
  • Min. 4 éj esetén 1 x 15 perces frissítő masszázs / felnőtt
  • Ivókúra a harkányi gyógyvízzel
  • Fürdőköpeny a szobában
  • Szobaszéf használata
  • Ingyenes internet  (WI-Fi) használat
  • Zárt parkoló használata
  • Árak elő- és utószezon 2018. 01. 01 - 06. 23. / 2018.10.01 - 12.21.

  • Standard kétágyas szobában

    2 éjszaka 12 800 Ft / fő / éj
    3 éjszaka 12 300 Ft / fő / éj
    4 éjszaka 11 100 Ft / fő / éj

    Árak főszezon  2018. 06. 23 - 09. 30.

  • Standard kétágyas szobában

    2 éjszaka 15 800 Ft / fő / éj
    3 éjszaka 15 300 Ft / fő / éj
    4 éjszaka 14 100 Ft / fő / éj

    Felárak

    Superior szoba 4 000 Ft / szoba / éj
    Superior médium szoba 6 000 Ft / szoba / éj
    Standard apartman 6 000 Ft / szoba / éj
    Superior apartman 8 000 Ft / szoba / éj
    Teljes panzió 1 790 Ft / fő / éj
    Kisállat (takarítási díj) 4 000 Ft / éj
    Klíma 3 000 Ft / szoba / éj
    Pótágy 9 500 Ft / fő / éj
    Gyógyvizes medence 1 200 Ft / fő / nap

      Akció további részletei:
  • Az akció min. 2 éjszaka foglalása esetén érvényes (kivéve kiemelt és ünnepi időszakok)
  • Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza, melynek mértéke: kb. 500 Ft / fő / éj.
  • Gyermekkedvezmény (A gyermekkedvezmény szülővel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén érvényes):
     
    • 0-6 éves korig ingyenes
    • 6-12 éves korig 50 % kedvezmény a megadott pótágy árból
    • 12 – 16 év: a teljes pótágyár fizetendő
    • 16 év felett a teljes ár számolandó
  • A fent nevezett árak személyenként értendőek, tartalmazzák a felsorolt szolgáltatásokat és az ÁFÁ-t. Szobaáraink 2 teljes árat fizető felnőtt esetén érvényesek. Egyágyas szobában történő elhelyezés esetén a teljes ár 75%-a fizetendő.
  • SZÉP Kártyát és hitelkártyát elfogadunk.
  • TB-beutaló igénybevételére lehetőség van szállodánkban! További információkért hívja a 06 72 580 820-as telefonszámot, vagy írjon a balneo@thermalhotelharkany.hu e-mail címre.
  • Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
  •  Nyugdíjas vendég esetében nyugdíjas igazolvány, 50 év feletti, de még nem nyugdíjas vendég esetében személyi igazolvány felmutatása szükséges érkezéskor a recepción.


A Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája, a Thermal Hotel Harkány megújult formában, de régi vendégszeretettel várja a feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyó Vendégeit!

A Thermal Hotel Harkány, a Dél-Dunántúli régió legnagyobb szállodája, Magyarország egyik legrégebbi és legkedveltebb gyógyüdülőhelyén, Pécstől 25 km-re és a Villány borvidék közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda a 2010-es teljes felújítását követően megújult formában, mediterrán jellegű, pihentető környezetben 131db superior és standard kategóriájú szobáival várja a vendégeit.

Kényeztető szolgáltatásaink között kiemelkedő a 850 nm-es Wellness világ, ahol a masszázs és élményelemekkel felszerelt, de úszásra is kitűnően alkalmas medence, az egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu - bio, infra finn szaunákkal, gőz- és törökfürdővel -, a külső nyári strandmedence és pool bár biztosítják a teljes kikapcsolódást és ellazulást. A Wellness világ színes kínálatát a napozóterasz, nyugágyak és alpesi környezethez hasonlatosan kialakított pihenősarok teszi teljessé.

A régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait és biztosítja a pihentető kikapcsolódást 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobáiban, apartmanjaiban.

Színvonalas szolgáltatásainkkal, udvarias kiszolgálásunkkal Vendégeink kívánságainak széles palettáját kívánjuk kielégíteni.

Küldetésünknek tekintjük ezért, hogy Vendégeinknek biztosítsuk mindazt, amiért szállodánkat választották:

Feltöltődést és teljes újjászületést

850 m2-es wellness részlegünkön úszásra alkalmas és masszázselemekkel felszerelt sport- és élménymedence, egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu, finn-, bio-, infra szaunákkal és gőzkabinnal biztosítják a teljes ellazulását. Egyedi törökfürdőnk kényeztető kezelése fantasztikus élményt nyújt, amely által úgy érezheti magát, mintha újjászületne.
Masszázsok széles választékát kínáljuk a fáradt izmok és test kényeztetésére, így minden Vendégünk megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Egészségmegőrzést és eredményes gyógyulást

Szállodánkban lehetősége van a méltán világhírű harkányi gyógyvizet saját belső és külső medencéinkben élvezni. Egészségmegőrzését, gyógyulását és esetleges kezelését szakképzett személyzet segíti. Gyógyászati részlegünk kitűnően felszerelt a mozgásszervi problémák kezelésére, reumatológus szakorvosaink és gyógytornászaink kérésére azonnal rendelkezésre állnak. A harkányi gyógyvíz jótékony és egyedülálló gyógyító ereje a mozgásszervi problémák kezelése mellett a nőgyógyászati gyulladások, meddőség kezelésében és bőrgyógyászati problémák tünetmentesítésében is hatékony gyógyírt jelent.

Tekintélyes szakmai múlttal rendelkező szakácsaink a hagyományok mellett a korszerű táplálkozás kívánalmait szem előtt tartva készítik ételeinket. Így a magyaros ízektől a modern konyha remekeiig sorakoztatjuk fel ételválasztékunkat, a vegetáriánus, ételallergiás illetve speciális diétát követő vendégek részére pedig külön étrendet állítunk össze. Ételválasztékunkat a közeli Villányi Borvidék borai teszik teljessé, amelyek kitűnő minőségét Magyarország legdélebbi és legnapsütésesebb szőlőültetvényei garantálják.

Pihenést és nyugodt környezetet

3,5 hektárnyi gondosan ápolt, mediterrán növényekkel tarkított ősparkunk gondoskodik Vendégeink nyugodt pihenéséről, feltöltődéséről. Hatalmas örökzöld magnóliák, 10 éve szabadon növő pálmafák igazolják a különleges mikroklíma jelenlétét, amelyek a jó levegővel párosítva biztosítják a természetközeli kikapcsolódást, és a szabadidő kellemes eltöltését.

Élményekkel teli kikapcsolódást és rekreációt

Sportolási lehetőségként pihenőparkban egy teljesen új, elsőrangú műfüves teniszpálya áll rendelkezésre, de lábtenisz- és strandröplabda-pálya, pétanque és lengőteke is található a hotel területén. Továbbá lehetőség van kosárlabdázni, focizni vagy akár kerékpárt kölcsönözni, így az aktívabb pihenést keresők sem csalódhatnak.

Sokszínű szórakozást

Lobby-bárunk tökéletes helyszíne a délutáni beszélgetéseknek, ahol megkóstolhatja finom süteményeinket, és bárunk kiváló italkülönlegességeit. De kedvenc sporteseményéről sem kell lemaradnia; tévénézés közben egy finom, hideg pohár sör mellett szurkolhat kedvenceinek. Mediterrán hangulatú kerthelyiségünk kemencés terasza kellemes helyszín akár egy hűsítő limonádé, akár néhány a kemencében frissen sült különlegesség elfogyasztásához. Klubhelyiségünk süppedős szőnyeggel, kényelmes fotelekkel az önfeledt szórakozás ideális helyszíne, legyen szó sakkról, biliárdról vagy különféle kártyajátékokról. Internetsarkunk bármikor rendelkezésére áll, hogy pihenése alatt is mindig naprakész lehessen.

Üzleti összejövetelek sikeres lebonyolítását

A Thermal Hotel Harkány a régió legnagyobb konferenciaszállodája, konferenciatermének maximális befogadóképessége 350 fő. Szekcionálható rendezvénytermünk mind a különböző típusú mind a különböző méretigényű rendezvények, események lebonyolítására tökéletesen alkalmas. Így kitűnő helyszín mind a kisebb meetingek, találkozók, tréningek, kiállítások, de akár esküvők és nagyobb konferenciák számára is.
Thermal Hotel Harkány nyugodt, de turisztikai attrakciókban gazdag környéken helyezkedik el. Így számos programlehetőségre nyílik lehetőség Vendégeink számára az Európa Kulturális Főváros 2010 díj kapcsán felújított Pécsett, amely könnyedén és gyorsan megközelíthető. Harkány közvetlen szomszédságában található a bor városa Villányban, amelynek borai és pincéi méltán híresek.

Gasztronómia

Szállodánk klimatizált Olíva étterme és Mediterrán étterme bőséges és változatos gasztronómiai élvezetet kínálnak. Tekintélyes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező szakácsaink a hagyományok mellett a korszerű táplálkozás kívánalmait szem előtt tartva készítik ételeinket. Vegetáriánus, ételallergiás illetve speciális diétát követő vendégeink részére pedig külön étrendet állítunk össze – orvosi előírásokat és egyéni igényeket egyaránt figyelembe véve. Az alapanyagok változatossága és készítési módja teszi lehetővé, hogy minden kedves Vendégünk megtalálja ízlésének legmegfelelőbbet.

Ajánlataink között szerepel mind a 3-4 fogásos tányérszervizes ételsor, mind a bőséges svédasztalos variáció, amelyben a magyar konyha ételeinek sokszínűsége és változatos ízvilága mellett modern, kímélő ételeket is kínálunk. Ételválasztékunkat a közeli Villányi Borvidék kitűnő borai teszik teljessé, amelynek gyógyító erejét Magyarország legdélebbi és legnapsütésesebb szőlőültetvényei garantálják.

Igény szerint lehetőség van zenés mediterrán vacsoraest szervezésére is, ahol a jó hangulatot mediterrán ételekkel és latin zenével biztosítjuk.
Nyári estékre javasoljuk éttermünk teraszát, ahol kitűnő kemencés ételek várják Vendégeinket. A szálloda kertje a szökőkút csobogása mellett hangulatos helyszínéül szolgál a gyertyafényes romantikus vacsoráknak és grill vacsoráknak egyaránt.

Lobby- és pool bárunk, valamint mediterrán kerthelyiségünk különlegességei a wellness életérzés részét képezik. A szálloda halljában található bárunkban helyben készített koktélok, kávékülönlegességek, gyümölcsturmixok közül válogathat. Lobby-bárunk tökéletes helyszíne a délutáni beszélgetéseknek, de kedvenc sporteseményéről sem kell lemaradnia, tévénézés közben egy finom, hideg pohár sör mellett szurkolhat kedvenceinek. A bárból a mediterrán kertre néző kilátás megszépíti az itt töltött nyugodt perceket.

A szálloda külső és belső medencéje is kitűnő helyszíne lehet egy különleges estének. Nyáron lehetőség van kültéri koktél party-k lebonyolítására is, ahol az esti fények, és az ősparkunk hangulata felejthetetlenné teszik rendezvényét.

 

Pihenőpark

Hangulatos séták, nyugodt beszélgetések és csendes elmélkedések kedvelt helyszíne szállodánk 3,5 hektárnyi, gondosan ápolt ősparkja. Ez a különleges és egyedi mediterrán növényekkel tarkított park nem csupán páratlan és lélegzetelállító látványt nyújt, de pihentető kikapcsolódást is biztosít Vendégeink számára. A bejárat és az uszoda környezete hatalmas örökzöld magnóliákkal, 10 éve szabadon növő pálmafákkal teszi változatossá a környezetet és biztosítja a különleges mikroklíma jelenlétét. Egyedi kertünk minden évszakban más-más arcot mutat, amely méltán vívja ki Vendégeink csodálatát és elismerését.

A szálloda ősparkjában a friss levegőn, a lombos fák között, a szökőkút csobogása mellett élvezhető a természet közelsége és nyugtató hatása, de lehetőség van élménydús csapatépítő tréningek és programok lebonyolítására is. Így egyaránt remek élményt tartogat mind az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseinek.

A hatalmas platánfák, különleges magnóliafajták, fenyők, gondozott gyepfelületek és a szökőkút páratlan együttese kedvelt helyszíne az esküvői fogadalomtételeknek. Ez a romantikus környezet a házasságkötési fogadalmak legtökéletesebb helyszíne, amely még különlegesebbé varázsolhat egy ilyen méltán örömteli és páratlan napot.

 



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás