Őszi napok az Ózon Hotelben Mátraházán - 2 éj standard szobában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211291
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:hotel 4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Mátraháza

Szállás / program részletes leírása



Residence Őszi Napok

Foglalható időszak: 2017. szeptember 1 – november 30. között, kivéve 2017.10.20-23. és 2017.10.27-11.05.

A csomag tartalma:

  • Szállás
  • Köszöntő ital
  • Bőséges büféreggeli
  • Félpanzió
  • Segway kupon 5.000 Ft értékben ( további információ: http://www.matrasegway.hu/uploads/KUPON.jpg)
  • Fürdőköpeny használat
  • Beltéri élménymedence: sodró folyosó, gejzírek, légágyak, nyakzuhany, buzgárok
  • Kültéri medence
  • Különálló gyermek medence
  • Kül- és beltéri szauna csodálatos kilátással a Kékes tetőre
  • Fitness terem
  • Finn, aroma és bio szauna
  • Gőzkabin
  • Só és infrabarlang
  • Parkolási lehetőség biztosítása
  • Áfa

Árak 2017. szeptember 01- november 30. között:

Hétköznap (vasárnap - csütörtök éjszaka):
Elhelyezés standard kétágyas szobában:   17.900,- Ft / fő / éj
Elhelyezés standard egyágyas szobában: 28.800,- Ft / fő / éj

Hétvégén (péntek - szombat éjszaka):
Elhelyezés standard kétágyas szobában:   23.900,- Ft / fő / éj
Elhelyezés standard egyágyas szobában: 34.800,- Ft / fő / éj

Kékesre néző szoba felára: 5.000,- Ft / szoba /éj

Gyermek árak a szülőkkel egy szobában, félpanzióval:
0-7 éves kor között:       ingyenes
8-14 éves kor között:     9.900,- Ft / fő / éj

Az árak az  idegenforgalmi adót NEM tartalmazzák, melynek mértéke: 440 Ft / fő / éj (18 éves kortól).



A szállodánkról

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit.
A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

Mountain Spa Wellness Oázis

A szállodában egy közel 1000 m2 alapterületű komplex wellnessközpont található, ahol a különleges panorámával rendelkező kültéri és beltéri medencék, pezsgőfürdők, a szaunavilág mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az év bármely időszakában ide érkező vendégek pihenését teljessé tegyék.Az egyik gyöngyszeme a Kékesre néző exkluzív élményszauna. MOUNTAIN SPA WELLNESS OÁZIS Nyitvatartás: 7:00 - 22:00

Medencék:

1., Az úszásra is alkalmas fedett élménymedence (1,20 m mély), szabálytalan alakú, kb 5x10 m, nyakzuhannyal, sodrófolyosóval, masszírozó buzgárokkal, gejzírekkel és légágyakkal rendelkezik.  A medencetér felett nyugágyakkal berendezett, galériás pihenőtér várja a fürdőzés után ejtőzni vágyó vendégeket.

2., A gyermekmedence (0,15 m – 0,45 m mély) 24 m2-es, garantáltan önfeledt  és biztonságos szórakozást biztosít a kicsiknek.

3., A kültéri medence (1 m mély) 5x8 m-es, az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll. Télen a sportos egyéniségeknek ajánljuk, a kültéri panoráma szauna használatát követően.

A medencéhez a nyári hónapokban vízi bár kapcsolódik, ahol Ön frissítőkkel, koktélokkal enyhítheti szomjúságát.

A beltéri medencék vízhőmérséklete 30-35 °C.

A kültéri medence vízhőmérséklete 25-26 °C.

4., Kékesre néző panorámával rendelkező, kültéri pezsgőfürdő az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll. 

A pezsgőfürdő vízhőmérséklete 33-35 °C.

Melegvizes relaxációs medence:

A szállodában beltéri melegvizes relaxációs medence (1,20 m mély) várja a vendégeket. A masszázs medencében való fürdőzés csökkenti a stresszt, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást és a krónikus fájdalmakat. Mindezek hatására teste ellazul, lelke megnyugszik így segítve hozzá Önt a tökéletes pihenés élményéhez.

Masszázs szolgátatások:

A mobilkommunikáció, a számítógépes kapcsolatteremtés világában, amikor szinte teljesen elszigeteljük magunkat a külvilágtól, egyre inkább szükségünk van az érintésre és annak gyógyító hatására.

A Mountain Spa Wellness Oázisban több mint 20 féle masszázzsal és egészségmegtartó, egészség javító kezeléssel várjuk a vendégeket.

Egyéb szolgáltatások:

A Mountain SPA Wellness Oázisban található még egy finn szauna hideg vizes merülővel, egy aroma és gőzkabin, infrakabin, sókabin, valamint szolárium és masszázs szolgáltatások.

A Kékesre néző kültéri exkluzív élményszauna felejthetetlen felfrissülésben részesíti a testet és a lelket, jótékony és pozitív hatással van egészségére. A Panoráma szauna nyitva tartása a wellness részlegünk nyitva tartásától alkalmanként eltérhet.
A medencék használata, a pezsgőfürdő, a Kékesre néző Panoráma élményszauna, a finn szauna, gőzkabin, infrakabin, sókabin valamint a fitneszterem és a galériás uszodatér használata a szobaárban kalkulált, igénybevételük a nyitvatartási időn belül díjtalan.

Fitness terem:

Rossz időben sem kell lemondania a sportolásról, hiszen fitness termünk egész évben várja kedves Vendégeinket a wellness részleg nyitvatartási idejében, térítésmentesen, az alábbi elemekkel:

  • 2 db futópad
  • 2 db szobakerékpár
  • 1 db eliptikus tréner
  • 1 db taposó gép
  • súlyok 2-20 kg között
  • bordásfal

Gasztronómia

Tapasztalja meg az egyedülálló panorámával rendelkező étterem kulináris sokszínűségét, amely remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a  nemzetközi specialitásokat! 

  • Borpince

    A 90 fő befogadására alkalmas, téglafalas Borpincében lehetősége van különböző borkülönlegességek megkóstolására és ez ad helyszínt különböző szórakozási lehetőségeknek, mint biliárd, bowling, csocsó. Kiváló privát party helyiségként is funkcionál.

  • Drink Bár

    A szálloda másik fontos gasztronómia helyszíne a bár, ami szervesen kapcsolódik az étteremhez. A 2. emeleten elhelyezkedő bárunk tökéletes választás egy kellemes beszélgetéshez, egy vacsora utáni koktél elfogyasztásához.

  • Lobby/Wellness Bár

    A földszinti lobby bár és a spa részlegen található wellness bár elhelyezkedésükkel és hosszú nyitvatartásukkal hozzájárulnak, hogy a vendégek bárhol és szinte bármikor elfogyaszthassanak egy frissítő italt.

  • Pool Bár

    A nyári hónapokban működő kültéri wellness bárunk közvetlenül a kültéri medencéink mellett helyezkedik el. Mindezt a Kékesre néző kilátással ötvözve igazi helyi unikumot kínálunk a Vendégeinknek.

  • Szabadidő

    A szállodán belül és annak parkjában megtalálható minden, ami egy játékkal teli, tartalmas kikapcsolódáshoz kell. Legyen szó bowlingról, biliárdról, csocsóról, asztaliteniszről, itt mindet kipróbálhatja. Az erdei szabadidőparkban levő teniszpálya (1.500 Ft / óra), füves focipálya és a minigolf önfeledt szórakozást nyújt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás