Sikonda: Ambient Hotel And Aroma Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275075
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Sikonda

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Komlo városában található Ambient Hotel & Aromaspa Sikonda a (z) Pannonia közelében helyezkedik el. Ez a 4 csillagos szálloda 17,4 km-re található a Zsolnay Kulturális Negyedtől és 18,4 km-re a Vasarely Múzeumtól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a (z) 77 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és síkképernyős televízió is található. Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, és szórakoztatásához kábelprogramozás áll rendelkezésre. A káddal vagy zuhanyzóval ellátott saját fürdőszobákban ingyenes piperecikkek és fürdőköpeny található. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik telefon, valamint széf és íróasztal.


Szolgáltatások

Mártózzon el a 3 fedett medence egyikében, vagy élvezze az egyéb kikapcsolódási lehetőségeket, beleértve a szaunát és a fitneszközpontot. A szálloda kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, televízió a közös helységekben és mentők a helyszínen.


Étkezés Étkezhet az Ambient Hotel & Aromaspa Sikonda vendégeit kínáló étteremben, vagy megállhat a büfében. Pihenjen egy frissítő itallal a medence melletti bárban vagy a 2 bár / társalgó egyikében. Ingyenes svédasztalos reggelit szolgálnak fel mindennap 07:00 és 10:00 között.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes újságok a hallban, 24 órás recepció és több nyelven beszélő személyzet. Rendezvényt tervez Komlóban? A szálloda 2217 négyzetláb (206 négyzetméter) alapterületű, beleértve a konferenciatermet is. Ingyenes, saját parkoló áll rendelkezésre a helyszínen.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Pannónia - 0,1 km / 0,1 mérföld
Zsolnay Kulturális Negyed - 17,4 km / 10,8 mi
Vasarely Múzeum - 18,4 km / 11,4 mérföld
Püspöki kincstár - 18,5 km / 11,5 mi
Gazi Kaszim pasa mecset - 18,6 km / 11,6 mi
Régészeti Múzeum - 18,6 km / 11,6 mi
Csontvary Tivadar Múzeum - 18,7 km / 11,6 mi
Pécsi zsinagóga - 18,7 km / 11,6 mérföld
Pécsi székesegyház - 18,9 km / 11,8 mi
Püspöki palota - 18,9 km / 11,8 mi
Széchenyi tér - 19,2 km / 11,9 mi
Széchenyi tér - 19,2 km / 11,9 mi
Pécsi Nemzeti Színház - 19,3 km / 12 mérföld
Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kar - 20,4 km / 12,7 mi
Élménybirtok Kft. - 38,8 km / 24,1 mi


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • A szezonális medence májustól szeptemberig tart nyitva.
  • A medence 8:00 és 20:00 óra között érhető el.
  • A masszázsszolgáltatásokhoz foglalás szükséges. Foglalás az érkezés előtt a szállodával való kapcsolatfelvétel alapján lehetséges, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • A szálláshely háziállatokat csak meghatározott szobákban enged be, és más háziállatokra vonatkozó korlátozások vannak érvényben (felár fizetendő és a Díjak részben található). A vendégek háziállatok behozataláról közvetlenül kapcsolatba léphetnek a szálláshellyel, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.
  • Érintés nélküli kijelentkezés áll rendelkezésre.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Háziállat díja: 6000 HUF háziállatonként, éjszakánként
  • A szolgálati állatok mentesek a díjak alól
  • Késői kijelentkezés térítés ellenében áll rendelkezésre (a rendelkezésre állás függvényében, az összeg változó)

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; Különleges kérések nem garantálhatóak Zajmentes szobák nem garantálhatóak A szálláshely biztonsági szolgáltatásai közé tartozik a tűzoltó készülék, a füstérzékelő, a biztonsági rendszer és az elsősegélykészlet


Speciális bejelentkezési utasítások:

Ez a szálláshely nem kínál bejelentkezést a nyitvatartási időn kívül. A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Szállodai szolgáltatások: Autókonyha, Parkoló (korlátozott számban), Zárható szekrények, Medence-napernyők, Konferencia-helyszín mérete (méter) - 206, Úszómedence, Ingyenes WiFi, Bárok / társalgók száma - 2, Braille vagy dombornyomásos feliratok, Beltéri medencék száma - 3, Szobák akadálymentessége, Akadálymentesített parkoló, Akadálymentesített zuhany, Akadálymentesített fürdőszoba, Akadálymentesített társalgó, Akadálymentesített helyszíni étterem, Étterem, Ingyenes reggeli, Többnyelvű személyzet, Medence melletti bár, Lift, Fitneszlétesítmények, Szabadtéri medence , Kerekesszékkel megközelíthető (korlátozások lehetnek), Étel- és vízitálak, Kerekesszékkel megközelíthető lift a lifthez, Kerekesszékkel hozzáférhető gyógyfürdő, Kerekesszékkel hozzáférhető regisztrációs pult, Televízió a közös helyiségekben, Kerekesszékkel megközelíthető fitneszközpont, Kerekesszékkel megközelíthető nyilvános mosdó, Kert , Lépcső nélküli út a bejárathoz, Ingyenes újságok a hallban, Off-street parking, Poggyászmegőrző, 24 órás recepció, Életmentő a helyszínen, Gyógyfürdő-szolgáltatások a helyszínen, Szezonális szabadtéri medence, Füstmentes, Snack bár / deli, gyermekmedence, szauna, gőzfürdő, ingyenes önálló parkolás, konferenciaterem, medencei nyugágyak, konferencia-helyszín mérete (láb) - 2217Tartalmazhatja: törölköző biztosított, fűtés, nemdohányzó, ágynemű biztosított, saját fürdőszoba, minibár, fürdőköpeny, ingyenes piperecikkek, fürdőkád vagy zuhanyzó, légkondicionálás, napi takarítás, ingyenes wifi, szobai széf, telefon, íróasztal, lakás- panel TV, kábel TV szolgáltatás


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás