Siófok: Royal Mediterran 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275092
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Siófok

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Royal Mediterran Hotel Siófok városában (Siofok-Szabadifurdo) helyezkedik el. A szálláshelytől a (z) Pannonia és a (z) Siófok víztorony 15 perc alatt elérhető autóval. Ez a 4 csillagos szálloda 5,5 km-re található az Aranyparttól, és 6,1 km-re a Sio Plazától.


Szobák Kényeztesse magát a 10 egyedileg berendezett szoba egyikében, melyekben padlófűtés és síkképernyős televízió található. A párnázott ágyhoz olasz Frette lepedők tartoznak, és minden szobában kétszemélyes kanapé található. A konyhasarokban hűtőszekrény és mikrohullámú sütő található. Ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, a műholdas programozás pedig szórakozást kínál.


Szolgáltatások

Töltse a napot a privát strandon, vagy mártson egyet a 3 szabadtéri medence egyikében. Ez a szálloda ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést, esküvői szolgáltatásokat és kandallót kínál a hallban. A környékbeli látnivalókhoz könnyű feljutni a környékbeli transzferrel (felár ellenében).


Étkezés Fogjon egy harapnivalót a szálloda tengerparti éttermében, vagy maradjon itt és használja a szobaszerviz szolgáltatásait (korlátozott órákban). Pihenjen kedvenc italával a bárban / társalgóban vagy a tengerparti bárban. Ingyenes svédasztalos reggelit szolgálnak fel minden nap 08: 30-10: 30 között.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezetékes internet-hozzáférés, üzleti központ és expressz bejelentkezési lehetőség. Siófok rendezvényét tervezi? A szálloda 538 négyzetláb (50 négyzetméter) méretű létesítményekkel rendelkezik, beleértve a konferenciatermet is. Reptéri transzfer felár ellenében vehető igénybe (24 órán keresztül), és a helyszínen egyéni parkolás (felár ellenében) áll rendelkezésre.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Pannónia - 0,1 km / 0,1 mérföld
Aranypart - 4,9 km / 3 mérföld
Siófok víztornya - 5,5 km / 3,4 mérföld
Sio Plaza - 6,1 km / 3,8 mérföld
Ezüst part - 19,6 km / 12,2 mi
Ingyenes strand Zamárdiban - 20,1 km / 12,5 mérföld
A Balaton szívének szobra - 20,3 km / 12,6 mi
Szantodpusztai Turisztikai és Kulturális Központ - 21,4 km / 13,3 mi
Balatonfolvar kikötő - 24,8 km / 15,4 mi
Szent Kereszt templom - 24,9 km / 15,5 mi
Galamb-sziget - 25,2 km / 15,6 mi
Tihanyi apátság - 26,5 km / 16,4 mi
Magtár bormúzeum - 33,4 km / 20,8 mérföld
Református református templom - 33,9 km / 21 mérföld
Balatonalmadi strand - 36,4 km / 22,6 mi


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • Ez a szálláshely transzfert biztosít a repülőtérről (felár is felszámolásra kerülhet). A vendégeknek 24 órával az érkezés előtt kapcsolatba kell lépniük a szálláshellyel az érkezés részleteivel, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • A forró források 9:00 és 21:00 óra között érhetők el.
  • A masszázsszolgáltatásokhoz foglalás szükséges. Foglalás az érkezés előtt a szállodával való kapcsolatfelvétel alapján lehetséges, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Reptéri transzfer díja: 130.00 EUR / jármű (/ egy út)
  • Egyéni parkolás díja: 3.50 EUR / éjszaka
  • Korai bejelentkezés díja: 15 EUR (a szabad kapacitás függvényében)
  • Késői kijelentkezés díja: 15 EUR (a szabad kapacitás függvényében)

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; különleges kérések nem garantálhatók


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció minden nap 8: 00-20: 00 óra között tart nyitva. Kérjük, hogy a bejelentkezés megszervezése érdekében legalább 24 órával az érkezés előtt lépjen kapcsolatba a szálláshellyel a foglalási visszaigazoláson található információk segítségével. Amennyiben 20:00 óra után érkezik, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a szálláshellyel a foglalási visszaigazoláson található információk segítségével. Amennyiben a szokásos bejelentkezési időn kívül érkezik, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a szálláshellyel a bejelentkezéssel kapcsolatos információkért és a kulcsok átvételével kapcsolatos információkért. A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

20:00


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Szállodai szolgáltatások: Ajánlat- / romantikus csomagok rendelkezésre állnak, Parkoló (korlátozott számú), Medenceernyők, Konferencia-hely mérete (méter) - 50, Ingyenes vezetékes internet, Ingyenes WiFi, Braille vagy dombornyomott feliratok, Szabadtéri medencék száma - 3, In-room accessibility , Akadálymentesített parkoló, akadálymentesített zuhany, túrák / jegyiroda, akadálymentesített fürdőszoba, kandalló az előcsarnokban, tetőterasz, reptéri transzfer (felár ellenében), saját strandon, étterem, ingyenes reggeli, elektromos autó töltőállomás, grill (ek) , Bár / társalgó, Mosodai szolgáltatások, Kerekesszékkel megközelíthető (korlátozott lehet), Napernyők, Expressz bejelentkezés, Kerekesszékkel mozgatható furgon parkoló, Kerekesszékkel megközelíthető regisztráció, Televízió a közös helyiségekben, Kert, Piknik hely, Kávézó vagy kávézó , Ingyenes újságok az előcsarnokban, esküvői szolgáltatások, strandtörölközők, tengerparti bár, transzferszolgáltatás (felár), ingyenes kerékpárok a helyszínen, párok / privát étkezési lehetőségek, gyerekjátékok, poggyászmegőrző, gyermekjátékok, expressz kijelentkezés, üzleti központ, Recepció (korlátozott ideig), gyógyfürdő-szolgáltatások a helyszínen, széf a recepción, dohányzásmentes létesítmény, túra- / kerékpárutak a közelben, szauna, konferencia-hely, önálló parkolás (felár ellenében), vízicsúszda, számítógép-állomás, napozóágyak a strandon , Medence napozóágyak, Konferencia-helyszín mérete (láb) - 538Tartalmazhatja :, Fűtés, Fűtött padló, Prémium ágynemű, Helyi térképek, Műholdas TV-szolgáltatás, Zárt TV-vel, Útmutatók vagy ajánlások, Sötétítőfüggönyök, Gyerek étkészlet, Konyhasarok, Íróasztal, Pótágy / pótágy nincs, Gyerekágy nincs ), Kanapé mérete - kétszemélyes, Prémium TV-csatornák, Csak zuhany, Szobai masszázs igényelhető, Kerekesszékkel járható, Légkondicionálás, Kihúzható / pótágyak (ingyenes), Udvar, Kanapé, Síkképernyős TV, Ingyenes újság, Szobaszervíz (korlátozott ideig), nemdohányzó, televízió, pezsgő szolgáltatás, ágyazási szolgáltatás, vasaló / vasalódeszka (kérésre), markoló bár - WC közelében, párnahuzatos matrac, laptop-barát munkaterület, külön étkező, hűtőszekrény, minibár, ingyenes vezetékes Internet, Ruhásszekrény vagy szekrény, Napi takarítás, Ingyenes Wi-Fi, Egyedileg díszített, Hipoallergén ágynemű áll rendelkezésre, Telefon, Olasz Frette ágynemű, Törölköző biztosított, Étterem étkezési útmutató, Etetőszék, Ágynemű biztosított, Babafürdő, Pelenkázó, Saját fürdőszoba, Fürdőköpeny, Ingyenes toalett s, hajszárító, szobai széf, főzőedények, edények és eszközök, mikrohullámú sütő, ingyenes kiságy / kiságy, külön hálószoba


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás