Málta, St. Paul`s Bay: Seaview Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 315753
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása



 

Fekvése: száznyolcvan szobával rendelkező 2020-ban épült csak felnőtt vendégeket fogadó, vadonatúj, 9 emeletes, 180 szobás, modern szálloda, Qawra üdülőhely központjában található, a tengerparti sétánytól és a strandtól (nyári időszakban durvahomokkal feltöltött) pár méterre épült. A szálloda közelében található buszpályaudvarról egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden standard szoba szépen berendezett, egyhálószobás (~20m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, LCD tv-vel, vízforralóval (tea és kávékészítési lehetőség) és telefonnal felszerelt. Széf és minibár térítés ellenében. A szobákhoz balkon vagy terasz tartozik, utcai, oldal tengerre néző vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, lift, szobaszerviz, több étterem, kávézó, bár, medencebár, ajándéküzlet, internetezési lehetőség (WiFi térítésmentes), ruhatisztítás, konferenciaterem, parkoló. A szálloda közelében szupermarket, ajándéküzletek és éttermek találhatók.

Sport és szórakozás: tetőtéri medence (májustól októberig), napozóterasszal panoráma kilátás a városra és a tengerre, nyugágyak és napernyők, fedett medence, fitneszterem. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: büfé reggeli vagy félpanzió (reggeli és vacsora)

Gyermekkedvezmény: nincs, a szálloda csak 16 éves kor felett fogad vendégeket.

Szolgáltatások: recepció,étterem,bár,medencebár,lift,wifi,internetezési lehetőség,minibár,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás