Marmaris


Marmaris úti célok:Marmaris

Marmaris
Az Égei-tenger parti üdülőhely minden idelátogatót elkápráztat sziklás öbleivel, vadregényes partjával, homokos strandjaival és a hátterben húzódó Taurus hegység festői látványával. Marmaris óvárosnak egyedi hangulata, a ruha-, bőr-, ékszer- és szőnyegüzletek sokasága csalogatja a látogatókat, de messze földön híres a yachtkikötő is.

Marmaris a török Siófok. A parton karaoke bárok torlódnak egymás hegyén-hátán, a strandot ellepik a külföldiek. Mégse kell félnie az idelátogatóknak, hogy nyaralásuk egyhangú lesz, mivel számtalan érdekes látványosság érhető el innen könnyűszerrel. Ilyen például a "pamut kastélynak" becézett Pamukkale, ahol a gyógyvízforrásoknak köszönhetően hófehér cseppkő teraszok alakultak ki az évszázadok során, Ephesos városa, vagy a paradicsomi szépségű Kleopátra sziget, ami az őt körülvevő, teljesen átlátszó, türkiz kék vízről híresült el.

A város gondoskodik az extrém sportok hódolóiról is: lehet sárkányrepülőzni a hegyek közt, búvárkodni, raftingolni, és még jeep safarira is benevezhetnek a vállalkozó kedvűek.Forrás: Marmaris ismertető - Start Utazás
Keresés
11 750 utazás 310 580 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak