Pihenjen Mexikó varázslatos tengerpartján! Cancun: Occidental Costa Cancun 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 67761
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



CANCUN ÉS A RIVIERA MAYA MEXIKÓ LEGKEDVELTEBB ÉS LEGLÁTOGATOTTABB CÉLPONTJA! A Yucatán-félszigeten, az Atlanti-óceán partján, Quintana Roo szövetségi állam észak-keleti csücskében található. Cancún a Riviera Maya névre hallgató turistaövezet központja. A város mára turistacélpontként már világszerte ismert. Ha meghalljuk azt a szót, hogy Cancun egy idilli karibi nyaralás és annak színei jutnak eszünkbe. A türkizkék: amin keresztül az egyedülállóan csodálatos Karib tengert látjuk magunk előtt, gyönyörű hófehér tetejű hullámaival; az aranysárga: ami napfelkeltekor és naplementekor festi be a tájat; és végül a hófehér: ami a selymes, kellemes pihenést biztosító tengerparti homok melegségét tárja elénk. Képzeletünk hatalmas utakat tesz meg pillanatok alatt, ezer képet képes elénk varázsolni pár percben, de nem lenne jobb ezt a valóságban is átélni? Mexikóban a Karib tenger partján fekvő Cancun, Playa del Carmen, Playa Linda a tökéletes úti cél azoknak, akik hasonló álmokat szeretnének megvalósítani! Nem is beszélve arról, hogy a Riviera Maya szinte minden pontjáról az előbb leírt látvány fogad minket, akár minden reggel az ágyunkból! Úgyhogy, bátran vágjunk bele, érdemes felfedezni.

DELFINÚSZÁS: a Karib tenger a delfinek természetes élőhelye. Aki ott jár, bármikor láthat delfineket szabadon, a nyílt tengeren, a hajók mellett úszni. És ha közelebbről szeretne megismerni ezeket a tündérien kedves és közben nagyon intelligens állatokat, akkor a legjobb hely erre Cancun és a Mexikói Riviéra bármely delfináriuma. A delfinúszás egy életre szóló élmény, itt Mexikó Karib térségében változatos programok közül tudja mindenki kiválasztani azt, hol szeretnél úszni és melyik program tetszik a legjobban. Az egyik legújabb opció, amit a figyelmébe ajánlunk a Baby Dolphin Experience – ez az egyedülálló és szívet melengető program igazi családi élmény – , hiszen a lényege, hogy a Mama és a Baba delfinnel együtt zajlik a foglalkozás. A Mama – Baba szeretetet nem lehet szavakkal kifejezni, így van ez a delfineknél is, ennek lehetünk tanúi pár órán keresztül. Ahogy együtt játszanak, úsznak és közben játékosan tanulnak a kis delfinek, ez mindenkinek a legjobb lecke arra, hogy mennyire lehet szeretni és türelemmel gondozni egy babát – gyereket. A tapasztalt trénerek emellett rengeteg fontos és érdekes információval látják el a résztvevőket ezekről a csodálatos állatokról. Ahol pedig mindezeket a programokat megtalálják: az Isla Mujeres (Cancuntól fél óra hajóval), Cozumel szigete, és Puerto Aventuras, Xcaret Park, Xel-ha Park.

Occidental Costa Cancun 4*, all inclusive ( ex. Barcelo Costa Cancun )
 

Fekvés: Ez a gyönyörű szálloda Cancun Playa Linda homokos partjánál található. A városközpont néhány perc séta alatt elérhető.

Felszereltség: A fehérhomokos tengerparton található szálloda 24 órás recepcióval, számtalan bárral és étteremmel várja vendégeit. Pénzváltó, butik, ajándékbolt, fodrászat, tisztító, fitness terem szintén van a szállodában.

Medencék: felnőtt  és gyermekmedence

Ellátás: all inclusive

Hitelkártyák: Visa, Master, Amex

Internet: nyilvános internet, WLAN csatlakozási pont van

Távolság a repülőtérig: 25 km

Szobák száma: 358

Utazás: menetrend-szerinti járattal (1 vagy 2 átszállással) Cancunba.

 

Figyelem! Igény esetén 5* szállodák irodánkban foglalható, hosszabb vagy rövidebb tartózkodás miatt kérje ajánlatunkat!

A fenti ajánlat idegenvezetést nem tartalmaz, nem csomagolt út. Repülőjegy és szállás foglalást jelent, a szabad helyek függvényében, kérje ajánlatunkat még ma!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás kétágyas szobában,
- all inclusive ellátás,
- transzfer a szálloda és a repülőtér között.


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 

Helyszínen fizetendő:

- kilépési illeték, ami 25 USD / fő
- idegenforgalmi adó, ami 20,- MXN (kb. 1,- USD)/szoba/éjszaka

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás