Portugália, Funchal: Pestana Bay Ocean Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 118040
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Funchal

Szállás / program részletes leírása



A részvételi díj tartalmazza:

- a repülőjegyet Budapest-Lisszabon-Funchal-Lisszabon-Budapest útvonalon,

- a szállásköltséget és a megjelölt ellátást

Általános információk: utazás Budapest - Funchal – Budapest útvonalon közlekedő menetrendszerinti repülőjáratokon, lisszaboni átszállással. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. Madeirán magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a TAP Air légitársaság menetrendszerinti járatain meghatározott foglalási turistaosztályon (E/U). A repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, transzfer, és a foglalási díj. Sztornóbiztosítás 1 % (a teljes részvételi díjra számítandó).

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a kiindulási repülőtér (Bécs vagy Budapest), átszállások száma, a forint árfolyamának változása (EUR/USD), és az olaj világpiaci árának időközi változása vagy módosulása miatt változhat.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 40 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.



Fekvése: Fekvése: a kedvelt, 217 szobás aparthotel közvetlenül az Atlanti-Óceán partján, a Praia Formosa öbölben található, 5 kilométerre Funchal centrumától. A szállodát körülvevő sziklafal ölelésében a vendégeket tökéletes nyugalom és csend fogadja. A szállodától nagyszerű rálátás nyílik Európa legnagyobb sziklatömbjére a Cabo Girao-ra. Funchal központja a szálloda ingyenes buszjáratával vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető.


Szobák: a standard szobák praktikusan berendezettek, fürdőszobával, kis hűtőszekrénnyel, vízforralóval, műholdas tv-vel, telefonnal és széffel (térítés ellenében) felszereltek. A szobákhoz óceánra néző balkon vagy terasz tartozik, a legtöbb szobában kis konyhasarok is található. A superior szobák a közelmúltban felújítottak, elegánsabb bútorzattal berendezettek, a Junior lakosztályok (hálószoba+nappali) 50 nm-esek, gyermekes családoknak kényelmes elhelyezést biztosítanak.


Szolgáltatások: étterem (panoráma kilátással az óceánra), bár, medencebár, animációs programok, konferenciaterem, lift, mosoda, ingyenes parkoló, ingyenes kis sávszélességű internet (nagy sávszélességű internet térítés ellenében vehető igénybe), ingyenes minibuszjárat Funchalba (bizonyos napokon, előzetes időpont egyeztetés a recepción).


Sport és Szórakozás: medence gyermekmedence résszel, napozóterasz szépen gondozott kert ölelésében, közvetlen lejárat a köves Formosa Beach-re, pezsgőfürdő, törökfürdő, szauna, masszázs, fitneszterem, játékterem, biliárd, darts, asztali tenisz, gyermekjátszótér. A szálloda egyes szolgáltatásai csak helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe. Közelben gyalogtúra útvonalak, a Palheiro Golf Club és halászkikötő található. A Formosa Beach-en vízi sportok (térítés ellenében). Hetente több alkalommal esti folklórműsor, zene, show-műsor és tánc.


Étkezés: all inclusive: büfé reggeli, ebéd és vacsora, délutáni snackek, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentes fogyasztása a szálloda által kijelölt bárban 11:00-23:00 óra között.


Gyermekkedvezmény: két felnőtt és gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20170814)

Szobák:

Szolgáltatások: étterem,wifi,medencebár,parkoló,konferenciatermek,bár,lift

Sport és szórakozás: asztalitenisz,medence,élőzene,zenés műsorok,szauna,pezsgőfürdő,masszázs,napozóterasz,gyermekjátszótér,játékterem,törökfürdő,gyermekmedence,fitness terem,darts,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás