Kanári-szigetek, Lanzarote: Occidental Lanzarote Mar 4*, félpanzióval

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194586
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Costa Teguise

Szállás / program részletes leírása



Lanzarote:

A 60 km hosszú és 12 km széles Lanzarote a Kanári-szigetek legkeletibb tagja, ahol a szubtrópusi –sivatagi éghajlatnak köszönhetően az évi  átlaghőmérséklet 24 fok. Területe  845 km2. Partszakaszát egyaránt jellemzik a homokos, illetve a sziklás öblök.  A sziget vulkanikus, holdbéli tájait az Unesco bioszféra rezervátummá nyilvánította. Lanzarote kevésbé zsúfolt mint Tenerife vagy Gran Canaria. Mindenképpen érdemes felkeresni a sziget fő látványosságát a Timanfaya Nemzeti Parkot. A Kanári szigetek legjobb minőségű borai a vulkanikus talajon termesztett szőlőből készülnek. 

 Occidental Lanzarote Mar 4*

Leírás:

A szálloda Lanzarote 2. legnagyobb üdülőhelyén Costa Teguisén található, a tengerparttól kb.300 m-re. A fővárostól Arrecife-től 6 km-re a repülőtértől 16 km-re fekszik.

Szállás:

A szálloda 442 szobával rendelkezik.

Elhelyezés:

Tágas modern, standard vagy felújított superior szobák állnak a vendégek rendelkezésére, melyekhez tartozik jól felszerelt fürdőszoba ( hajszáritóval), 32'' LCD műholdas TV,.légkondicionáló, erkély vagy terasz.  Széf, minibár és kévéfőző térítés ellenében használható. A hotelben ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

Felár ellenében foglalható családi szoba.

Étkezés:

Félpanzió ( reggeli és svédasztalos vacsora), felár ellenében foglalható all inclusive ellátás.

Szolgáltatások:

A vendégek rendelkezésre áll a 24 órás recepció, csomagmegőrző, mosoda (térítés ellenében), ingyenes wifi, több medence külön  gyerekmedence csúszdával, gyerek klub, játszótér, medence bár, napozóterasz.Buszmegálló és taxi állomás a közelben. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesek.

Szórakozás:

Élő zene és esti műsorok

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Foglalás után a név nem módosítható! Kérje ajánlatunkat egyágyas felárral, gyerek-kedvezményekkel kapcsolatban is.

 
 

 

 



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegyet oda-vissza, 
- kisméretű kézipoggyász (42*32*25 cm)
- 7 éjszaka szállás,
-  transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között
- félpanziós ellátás

Az alapár nem tartalmazza:
- foglalási díjat
- repülőtéri illetéket
- feladható poggyászokat (1 db 20 kg-os poggyász oda-vissza 33 500 Ft, 1 db 32 kg-os poggász oda-vissza 40 000 Ft) az árak változnak
- biztosításokat (sztornóbiztosítás, betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás)

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás