Fuerteventura, Corralejo: Oasis Papagayo Sport And Family 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210121
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Corralejo

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Oasis Papagayo Sport and Family hotel nyugodt környezetben, közel százezer négyzetméternyi csodás trópusi kertben, minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást kínál.

Fekvés
Fuerteventura egyik legszebb aranyhomokos tengerpartjától 1700m-re, Corralejo festői tengerparti városkájának szélén, bevásárló központ és élelmiszer bolt a közelben. A repülőtér mindössze 38 km-es távolságra található.

Szállás
Az apartmanok egy vagy két hálószobásak, melyekben két egyszemélyes ágy található és egy nappali kinyitható kanapéval. Az egy hálós apartmanok 2 felnőtt 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére, a két hálós apartmanok maximum 4 felnőtt és 2 gyermek részére nyújtanak kényelmes elhelyezést. (vagy 5 felnőtt részére)

Elhelyezés
Nappali kihúzható kanapéval, TV-vel, amerikai konyha mely étkező asztallal, székekkel, kerámia főzőlappal, hűtővel, kenyérpirítóval, vízforralóval, mikrosütővel és evőeszközökkel, edényekkel felszerelt, fürdőszoba káddal és zuhannyal, hajszárítóval, hálószoba két egyszemélyes ággyal, illetve minden apartmanhoz tartozik bútorozott terasz vagy erkély. Az apartmanok földszinten vagy első emeleten helyezkednek el és a medencére nyújtanak kilátást. Térítés ellénében: telefon, széf, wifi.

Étkezés
Önellátás, vagy all inclusive. Önellátás esetén két étterem- büfé és á la carte- nyújt bőséges választékot azoknak, akik térítés ellenében a hotelben szeretnének ebédelni, vagy vacsorázni.

Szolgáltatások
Medence, bár, gyermekklub és minidiszkó térítés ellenében, napozóterasz, térítés ellenében: szauna, masszázs, széf. Ingyenes parkolás a közelben.

Sport és szórakozás
fitnesz terem, aerobik órák, olimpiai méretű 50m-es úszómedence, teniszpálya, kosár és kézilabda, focipálya, szörfiskola- mind térítés ellenében. BAKU vízipark mindössze 200m távolságra.

Megjegyzés
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a szálloda tematikus étterme 2017.12.09 és 2017.12.18 között nem üzemel. 2017.12.19, keddtől újra látogatható. A fő étterem zavartalanul mükődik. Megértésüket köszönjük.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 55 x 40 x 23 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás