Costa Brava, Calella: Hotel Les Palmeres 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226448
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Calella

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Utasaink egyik kedvence, a mediterrán hangulatú Les Palmeres Hotel a Best Western szállodalánc minőségi tagja, mely kb. 100 m-re található az aprókavicsos-durvahomokos tengerparttól. A hangulatos városka, Calella központja néhány perces sétával kényelmesen elérhető, ahol számos kitűnő étteremben, bárban tölthetünk el kellemes estéket.

Szolgáltatások
A szállodában légkondicionált közösségi helyiségek, liftek és 24 órás recepció várják a vendégeket. A kulináris élményeket étterem látványkonyhával és bárok biztosítják. A felfrissülésről kisméretű felnőtt és gyermekmedence, a tetőn jakuzzi gondoskodik, mely napozóteraszáról pompás panorámakilátásban gyönyörködhetünk. A teraszon a napozóágyak használata ingyenes. Egy fárasztó nap után kikapcsolódhatunk a fedett medencével és szaunával rendelkező SPA-részlegben, ahol különféle masszázsok közül válogathatunk. A Spa központ szolgáltatásai helyszíni fizetés ellenében használhatók. A szórakoztatásról animációs programok, gimnasztika, aerobik, társasjátékok, játszószoba és miniklub (júliusban és augusztusban) gondoskodik. Térítés ellenében internetsarok és konferenciaterem is rendelkezésre áll. A szálloda közös helységeiben ingyenes WIFI kapcsolat biztosított.

Elhelyezés
Balkonos, kétágyas, maximum 2 főre pótágyazható, légkondicionált szobákban, amelyek hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tévével és mini hűtőszekrénnyel felszereltek. Széf térítés ellenében vehető igénybe.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panzió kérhető. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás