Törökország, Side: Turan Prince Residence 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 104740
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



A 2015-ben felújított, 39.000 m2-es területen fekvő szálloda stílusosan berendezett és energiatakarékos rendszerrel ellátott szobákat és közösségi tereket kínál. A nyaralás élményét fokozza: a vízicsúszdás medence, a mini állatkert és vidámpark, az élő zene, az animációs programok és szórakoztató esti showműsorok, főzőtanfolyamok és megannyi lehetőség, mely az Ön és családja élvezetes kikapcsolódását szolgálja.

Fekvése: A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, Side városától kb. 12 km-re, az antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 55 km-re.

Szobák: A hotel 460 elegánsan berendezett szobáinak mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medencék, aquapark, spa és wellness szolgáltatások (szauna, törökfürdő, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, teniszpálya, strandröplabda, kosárlabdapálya, asztalitenisz, biliárd, bowling, darts, íjászat, focipálya, boccia, vízi sportok a tengerparton, internetsarok és WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, orvosi ügyelet, videójátékok, animációs programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás