Törökország, Side: Suntopia Pegasos World 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 104901
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Közkedvelt szállodakomplexum, mely a legnagyobb török szállodalánc, a Suntopia tagja. Egy szép kertben fekszik Sorgun nyugalmas részén. Közvetlen tengerparttal rendelkezik, és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja elsősorban a gyermekes családokat. A központba való eljutást könnyedén megoldhatják a helyi minibuszokkal (dolmus) vagy taxival.

Elhelyezkedés
távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 70 km
távolság a központtól (Manavgat): 5 km
távolság a központtól (Side): 4 km
távolság a bevásárlási lehetőségektől: 4 km

Szobák
kétágyas szoba
központi légkondicionáló
telefon, műholdas TV
minibár (külön fizetendő)
saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC)
Wi-Fi külön fizetendő)
erkély vagy terasz

Szolgáltatások
recepció, főétterem
3 étterem (heti egyszer előzetes regisztrációval)
bár, snack bár, diszkó
üzlet, internet lehetőség illetékért
medence (napágyak és napernyők illetékmentesen)
gyermekmedence, fedett medence
játszótér, csúszda, miniklub

Tengerparti szolgáltatások
homokos part
napágyak és napernyők illetékmentesen
tengerparti bár
vízi sportok illetékért

Egyéb szolgáltatások illetékmentesen
animációs programok
4 teniszpálya (világítás illetékért)
strandröplabda, asztalitenisz, fitnesz, darts

Egyéb szolgáltatások illetékért
szauna, masszázs, török gőzfürdő
búvárkodási lehetőség
biliárd

Árban foglalt ellátás
all inclusive: napi háromszori főétkezés; a nap folyamán snack (tea, kávé, szendvics, sütemény), helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása 10:00-től 24:00 óráig. Az all inclusive nem tartalmazza az import italokat, az olasz expresszót, a török kávét és a frissen facsart gyümölcsleveket, ezek külön fizetendők. Az all inclusive és ultra all inclusive szállodák szolgáltatásai bizonyos részletekben szállodánként eltérhetnek.

Side: Antalyától 70 km-re keletre fekszik a város. A tengerbe hosszan benyúló félszigeten található ez az egykori halászfalu, mely mára az egyik leghangulatosabb turistaközponttá nőtte ki magát. Side történelmi központjában megszámlálhatatlan bolt, étterem, diszkó és bár várja az oda látogatókat. Side egyik legjelentősebb épülete a 15.000 férőhelyes amfiteátrum. A kétemeletes színház 20 méter magas, és ellentétben az ókori színházakkal, nem hegyoldalra építették, teljesen szabadon áll. Athéna és Apollón templomának romjait is megtekinthetjük, melyek jó állapotban fennmaradtak. A számos földrengés ellenére Side megőrizte épületeinek többségét. Az egyik legjelentősebb ilyen épületet Vespasianus császár emlékére emelték, melyet helyreállításakor szökőkúttá alakították át. Ha Sidében vagy a környéken nyaralunk, nem hagyhatjuk ki a Manavgat-vízesés megtekintését. Frissítőleg hat a nyári forróságban a 3 méter magas vízzuhatag körüli hűvös levegő. A vízesés körül piknikezhetünk, vagy a környező éttermekbe is betérhetünk. Itt láthatjuk a Török Riviéra egyik legszebb mecsetét, melynek négy tornya már messziről hívogatja az arra látogatókat. Hajótúrára indulhatunk a Manavgat-folyón, mely egyenesen a tengerbe ömlik, így alkalmunk lehet sós és édes vizű fürdőzésre is. Manavgatban hetente kétszer piacot rendeznek, melyet mindenképpen érdemes megnézni. Nyüzsgő üdülővárosa ideális hely, ha ókori romokat akarunk felfedezni, strandolni és vásárolni vágyunk anélkül, hogy túlságosan messzire kellene utaznunk. Ez a bevásárlók paradicsoma, bőr, ékszer és ajándéktárgy üzleteivel, nyaranta üzemelő sok bárjával és éttermével. A gyalogos övezetek, kis panziók és eredeti, családi üzemeltetésű vállalkozások segítettek megőrizni falusi báját.
Sokak szerint Side a toplista első helyezettje a török nyaralóhelyek közül! Tekintse meg ide kattintva kedvcsináló videónkat >>
 
Strandok: strandja a félsziget 2 oldalán helyezkedik el, mindkettő homokos, a nyugati part kicsit kiépültebb és lassabban mélyül, a keleti parton pedig jobban érvényesülnek a természeti szépségek. Az óvárostól pár kilométerre több kisebb üdülőterület is fekszik, mely széles, homokos partjainak köszönheti népszerűségét.


 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás