Törökország, Alanya: Arabella World Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 115282
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Incekumban található, Alanyától 26 km-re nyugatra, az antalyai repülőtértől 95 km-re. A 450 méterre fekvő homokos-kavicsos tengerpartja egy alagúton keresztül közelíthető meg. A komplexum több mint 2000 m2-en terül el. Alanya városközpontja menetrend szerinti busszal vagy taxival könnyen megközelíthető.

ELHELYEZÉS

74 standard-, 121 háromágyas-, 16 doublex-, és 2 mozgáskorlátozottak számára speciálisan felszerelt szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionálóval (az új épületben egyénileg szabályozható), szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel (érkezéskor vízzel feltöltve), kádas fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel, valamint térítés ellenében széffel (2 euro/nap + 10 euro letét) rendelkezik. Babaágy ingyenesen lekérhető. Eco szoba: felszereltsége megegyezik a `standardA block` szobáéval, a földszinten található Standard land view A block: 25 m2alapterületű szoba régi bútorokkal Standard land view Bblock:29 m2alapterületű szobafelújított szoba, új bútorokkal Double child room: egy légterű standard, kertre néző szoba, 2 pótággyal

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:30-10:00), késői reggeli (10:00-10:30), ebéd (12:30-14:00), snack a tengerparton és medence mellett (12:00-16:00), uzsonna (16:00-17:00), vacsora (19:00-21:00), éjféli leves (23:30-00:00). Ezen kívül teát, kávét, süteményeket, illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat 11:00-23:00-ig fogyaszthatnak a vendégek. A beach bárban alkoholos italokat csak térítés ellenében szolgálnak fel. A nemzetközi italok, a török kávé és a frissen facsart narancslé külön díj ellenében kérhető. A központi étterem mellett három bár és két a `la carte étterem várja a vendégeket. Gyermekek részére magasított etetőszék igényelhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső és egy belső medence, elkülönített gyermekrésszel, csúszdák, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti szórakoztató animációs programok, fitnesz központ, aerobik, darts, vízi aerobik, vízilabda, asztalitenisz, strandröplabda. Térítés ellenében biliárd, török fürdő, szauna, masszázs, gőzfürdő, játékterem, vízi sportok a tengerparton.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ellátás, fodrászat, két konferenciaterem 70 és 50 fős kapacitással, mosoda, Tv szoba, mozi, szobaszerviz, 24 órás portaszolgálat, lift, ajándéküzletek és bőrdíszmű bolt, WIFI elérhetőség a lobbiban ingyenes. A medence mellett és a tengerparton a napágyak, napernyők és a matracok térítésmentesek. Strandtörülközőt a szálloda nem biztosít.

VIRTUÁLIS TÚRÁÉRT A SZÁLLODÁBAN KATT:IDE



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás