Törökország, Belek: Titanic Deluxe Belek 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 132793
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



USP: Igazi luxusszálloda, a csodálatos természeti környezetéről híres Belek egyik üdülőterületén várja az igényes nyaralásra vágyó vendégeit.

Fekvése: Egy folyóparton fekszik, erdőkkel és golfpályákkal ölelt gyönyörű, zöld környezetben, kb. 1,4 km-re a szállodához tartozó, lassan mélyülő homokos/kavicsos strandtól, ahova kis hajóval (a szálloda mellett húzódó folyón keresztül)vagy hotelbusszal lehet eljutni. Belek központja kb. 6 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 35-55 perc

Felszereltsége: A 170.000 m2-es létesítményben összesen 595 szoba található a hatemeletes főépületben és több villaépületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, ingyenes WIFI (a szálloda egész területén), büféétterem nemdohányzó-résszel, 3 a`la carte-étterem, bárok, üzletek és fodrászat. A kertben hatalmas medencés rész, 3 édesvizű úszómedence, kis aquapark vízicsúszdákkal és pool-/snack-bár. Napernyők, napágyak, matracok és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: A főépületben található szobákban minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, kávé-/teafőző, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.

A1B/A2B/A3B - Superior-szobák:Kissé tágasabb szobák, kiegészítve ülősarokkal.

A2D - De Luxe-szobák: Tágasabb szobák, kiegészítve esőztetős zuhanyozóval.

A2C/A3C/A4C - Családi-suitek: 2 hálószoba összekötő ajtóval.

A2E/A3E/A4E - Családi Pool-suitek: A melléképületben a főmedence mellett találhatók, 2 hálószoba összekötő ajtóval és 2 fürdőszoba.

A2J/A3J/A4J - Családi Pool-suitek: A melléképületben a földszinten találhatók, 2 hálószoba összekötő ajtóval, fürdőszoba és zuhanyozó valamint terasz. Közvetlen kijárattal rendelkeznek a medencéhez.

Foglalható 1. emeleti, balkon nélküli Joker-szoba A1S/A2S is.

Sport: Asztalitenisz, kosárlabda, strandröplabda, tenisz, boccia, fitneszterem, aerobic, jóga és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, bowling, játékterem és vízis sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: A 12.000 m2-es wellness-központban hamam, gőzfürdő, szauna és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: masszázs és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: Külön 3 gyermekmedence, játszótér, mini-diszkó, gyermekanimáció és mini-klub(3-12 éves korig), tini-klub (13-17 éves korig) összesen 6.000 m2-esterületen és gyermeksarok a főétteremben.

Szórakozás: Animációs programok napközben és este valamint diszkó.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1S).

  • Ultra All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Reggelinél frissen facsart narancslé. Reggeli későn kelőknek. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap különböző bárokban. Délben snack-ételek. Délutánonként kávé, tea és sütemények. Vacsorázni heti 1x az a`la carte-éttermek (olasz, hal és török; előzetes foglalással)egyikében is lehet. A minibárba naponta üdítőt, sört, vizet és snack-ételeket készítenek be. Éjféli-snack.

    Turbókedvezmény: 2018.02.28-ig történő foglalás esetén 4,- EUR/teljes árat fizető fő/éjszaka kedvezmény (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.12.31-ig történő foglalás esetén 27,5% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.04.30-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap








    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás