Törökország, Alanya: Hotel Eftalia Aytur 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 142258
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A középkategóriájú szálloda 125 km távolságra fekszik Antalya repülőterétől. A vendégek a szálloda saját, homokos-kavicsos strandját vehetik igénybe, mely 40 méterre található. Bevásárlási lehetőség az 1 km-re lévő Alanyában adott.

ELHELYEZÉS

A szálloda négy épületből áll. 222 szobájából 103 standard-, 65 családi szoba, 50 emeletes ágyas és 2 mozgáskorlátozottak részére speciálisan kialakított szoba. A standard szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, laminált padlóval, fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel, térítés ellenében mini bárral, bérelhető széffel felszereltek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátással foglalható (büfé jellegű reggeli és vacsora, italok nélkül). Térítés ellenében alkoholos- és alkoholmentes italok, valamint fogyasztás a mini bárból. Egy központi-, egy a`la carte étterem, négy bár (medence melletti-, tengerparti-, éttermi- és lobbi bár) nyújt kulináris élményeket a vendégeknek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence, gyermek medence, fitneszterem, játszótér, strandröplabda, alkalmanként nappali- és esti szórakoztató programok vagy élőzene. Térítés ellenében: török fürdő, gőzfürdő, szauna, masszázs, vízi sportok a tengerparton.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Hat lift, fodrászat, konferenciaterem, ékszerüzlet, lobbi; a medencénél a napernyők, napozóágyak és matracok használata ingyenes, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörülközőt nem biztosít a szálloda. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálat segítségével megtudhatjuk a helyi buszok menetrendjén túl, a szabadidő megtervezéséhez szükséges információkat, valamint jelezhetjük az esetlegesen felmerülő problémákat is.

A szálloda weboldala: www.eftaliahotels.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás