KIEMELTEN AJÁNLJUK! Törökország, Side: Nashira Resort & Spa Hotel 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 220290
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Side központjától 7 km-re, míg az antalyai repülőtértől kb. 75 km-re található, lassan mélyülő aranyhomokos tengerparton terül el.

ELHELYEZÉS

A hotel 493 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, szatellit LED Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, mini bárral (naponta üdítővel és sörrel újratöltve), tea- és kávékészítési lehetőséggel, parkettával burkolt padlóval, széffel és erkéllyel felszerelt. Eco szoba: a standard szobával megegyező felszereltségű, azonban a földszinten található, és parkolóra néző kilátással rendelkezik. Standard szobák: alapterületük 30-33 m2, tájra vagy tengerre nézőek.

Duplex szobák: 45 m2 alapterületűek, kétszintesek 2 hálóval

Family deluxe: 58 m2-es, ajtóval elválasztott két hálós szoba

Junior Panoramic Family Land View Room: 33 m2-es, családi, két egyágyas és egy kanapés, ajtóval elválasztott két hálós, kertre, vagy tengerre néző szoba.

ÉTEL ÉS ITAL

Az ultra all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-10:30), az ebédet (12:30-14:00) és a vacsorát (19:00-21:00), a helyi -, illetve néhány import alkoholos és alkoholmentes italt, snakcet, teát, kávét, süteményt, éjféli levest (00:00-01:00). Az a`la carte éttermek egyikében egy alkalommal előzetes bejelentkezéssel ingyenesen fogyaszthatnak a vendégek. Ezen kívül 8 különböző bárral várja a vendégeket. Térítés ellenében prémium alkoholos italok, palackozott italok, bizonyos import italok, frissen facsart gyümölcslé fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda 6000 négyzetméter vízfelületű medencével rendelkezik, köztük több gyerekmedencével. A szállodához tartozó aquaparkban 27 csúszda szolgálja ki a vendégeket, köztük 12 gyerekcsúszdával. A hotel számos szolgáltatása között megtalálható: diszkó, strandröplabda, asztalitenisz, vízilabda, foci, boccia, darts, sakk, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, török fürdő, animációs programok, diszkó, mini diszkó, esti show-műsorok, folklór estek, alkalmanként élő zene, jakuzzi és 5 teniszpálya.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciós szolgálat, ingyenes WIFI, könyvtár, mozi, üzletek, ékszerbolt, mosoda, szobaszerviz, orvos, autó- és biciklibérlés. A napernyők, napágyak, strandtörülközők és a matracok ingyenesen vehetők igénybe a medencéknél és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás