Törökország, Kemer: Crystal Aura Beach Resort & Spa 4*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226963
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A Crystal szállodalánc tagja Kemer körzetében, 29.000 m2 területen fekvő hotel, mely mindössze 55 km-re található Antalya repülőterétől és 38 km-re Antalya városközpontjától. A hotel közvetlenül a saját homokos-kavicsos strandján fekszik. A szállodát pároknak és családoknak egyaránt ajánljuk.

ELHELYEZÉS
397 standard szobájának mindegyike laminált padlóval burkolt, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini bárral, széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, erkéllyel és vezeték nélküli internet kapcsolattal felszerelt. A családi szobák hálószobából és egy fürdőszobából állnak. Mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba kérhető. Az economy szobák megegyeznek a standard tájra néző szobákkal.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultimate all inclusive ellátás; reggeli (07:00-10:00), késői kontinentális reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (19:00-21:00) büférendszerben. A főétteremben gluténmentes és laktózmentes sarok is található. Délutáni snack, gözleme, kávé, tea, sütemény, fagylalt a délutáni órákban, éjféli snack. A beach bár 10:00 és 18:00 között tart nyitva. A`la carte éttermeiben előzetes foglalással vacsora igényelhető egy alkalommal a szállodában tartózkodás alatt. Az újdonságokat kedvelő vendégek megkóstolhatják az olasz, török és hal étel specialitásokat. A szálloda bárjaiban minden helyi alkoholos- és alkoholmentes ital és néhány import ital fogyasztható ingyenesen. Térítés ellenében bizonyos import italok, pezsgők, borok, prémium minőségű likőrök, whiskyk és frissen facsart gyümölcslevek kérhetők.


SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső és belső medencék, gyermek medence, csúszdák, török fürdő, szauna, jakuzzi, teniszpálya, strandröplabda, asztalitenisz, fitnesz központ, vízilabda, aerobik, darts, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: masszázs, teniszpálya világítás és felszerelés, motoros vízi sportok, biliárd.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Videojáték szoba, konferenciaterem, WIFI a közös helyiségekben és szobákban, szobaszerviz, fodrászat, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda. A napernyők, napágyak és matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is. A strandtörülközők letét ellenében vehetők igénybe.

A szálloda weboldala:https://www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-aura-beach-resort--spa/10

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás