Törökország, Antalya: Melas Lara Hotel 5*, ultra all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227087
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Antalyában található, közvetlenül a privát, homokos, sekély tengerpartján. Az antalyai repülőtértől körülbelül 15 km-re helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

A hotel összesen 322 szobával rendelkezik. Ezek mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, fürdőkádas vagy zuhanykabinos fürdőszobával, hajszárítóval, sminktükörrel, fürdőköpennyel, telefonnal, LCD kábel televízióval, mini bárral, vízforralóval, kávé és tea készítéséhez szükséges eszközökkel, széffel felszerelt. A standard room 24 m2 alapterületű, oldalról a tengerre néző. A family room 45 m2-es, oldalról a tengerre nyújt kilátást, két szoba és egy fürdőszoba található benne.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátással foglalható. A főétkezések a főétteremben kerülnek felszolgálásra büféasztalos rendszerben: reggeli 07:00-10:00, késői reggeli 10:00-11:00, ebéd 12:30-14:30, vacsora 19:00-21:00. Délutáni snack 12:30-16:00, kávé szünet 16:30-17:30, jégkrém 11:00-00:00, éjféli snack 23:00-00:00 között kapható. Továbbá a három a`la carte étterem és a cukrászda várja a vendégeket. Az ellátás tartalmazza a helyi és néhány alkoholos és alkoholmentes italokat, melyeket a lobbi bárban, a medencénél lévő bárban, a tengerparti bárban és a diszkóban fogyaszthatnak el a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medence elkülönített gyermek részleggel, csúszdák, fitneszközpont, aerobik, strandröplabda, squash, teniszpálya, teniszfelszerelés, asztalitenisz, mini golf, biliárd, darts, szauna, török fürdő, térítés ellenében: vízi sportok, szépészeti kezelések, masszázs áll a vendégek rendelkezésére. A gyermekeket 4-12 éves korig mini klub, mini diszkó és játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI, konferenciaterem, térítés ellenében: szobaszerviz, orvosi szolgálat, üzletek, fodrászat, internetsarok, mosoda bővíti a szolgáltatások körét. A tengerparton és a medencénél a napágyak, a napernyők és a strandtörülköző ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Csere esetén a strandtörülközőért 1 EURO fizetendő.

A szálláshely honlapja: www.melashotels.com/v2/Lara/En/Index.asp



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás