Törökország, Belek: Kaya Belek 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227199
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Belekben található, közvetlenül a privát tengerpartján. Az antalyai repülőtértől 28 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS
A hotel összesen 506 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, piperecikkekkel, telefonnal, televízióval, mini bárral, WIFI-vel és széffel felszerelt. A standard room 30 m2 alapterületű, a suite room 50-78 m2-es, melyet szabad helyek függvényében biztosít a szálloda.
ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható. A főétkezések a főétteremben kerülnek felszolgálásra: reggeli 07:00-10:00, késői reggeli 10:00-11:00, ebéd 12:30-14:30, vacsora 18:30-21:30. A tengerparti bárban ebéd 12:30-15:30, török sütemények 11:00-15:30 és kávé 16:00-17:00 kapható. A lobbi bárban éjszakai snack fogyasztható 23:30-06:00 között. Ezen felül három a`la carte étterem várja a vendégeket, ahol az ott tartózkodás alatt, előzetes foglalást követően, egy alkalommal lehetőség van ingyenesen étkezni. Alkoholos és alkoholmentes italok kaphatóak a lobbi bárban, a medencénél lévő bárban, a tengerparti bárban és a diszkó bárban.
SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső medencék, belső medence, gyermekmedence, amfiteátrum, aerobik, fitneszközpont, hastánc, boccia, tollaslabda, röplabda, teniszpálya, kenu, vízi bicikli, török fürdő, szauna, gőzfürdő, diszkó, térítés ellenében: masszázs, játékszoba, pólófestés, jet ski, búváriskola, biliárd, lovas klub, futballpályák, golf klub segíti az aktív kikapcsolódást. A gyermekeket 4-12 éves korig mini klub és mini diszkó, a fiatalokat 13-16 éves korig tini klub várja.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Ingyenes WIFI a lobbi területén, konferenciaterem, térítés ellenében: orvosi szolgálat, üzletek, fodrászat, mosoda, autóbérlés bővítik a szolgáltatások körét. A tengerparton és a medencénél lévő napágyak, napernyők, matracok, strandtörülközők ingyenesen használhatóak.
A szálláshely honlapja: www.kayahotels.com/en-US/hotels/resort-hotels/kaya-belek

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás