Törökország, Kemer: Rixos Sungate 5*, ultra all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227210
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Kemer városától kb. 25 km-re, az antalyai repülőtértől kb. 50 km-re helyezkedik el.A legközelebbi város Beldibi. A hotel saját, közel 750 méter hosszú homokos tengerparttal rendelkezik.

ELHELYEZÉS
A főépületében és villáiban összesen 1094 szobával rendelkezik (standard szoba, suite, családi szoba, jacuzzi szoba, villák és deluxe szoba típusok). A szobák légkondicionáltak, mini bárral, Tv-vel, WIFI elérhetőséggel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, smink tükörrel és hajszárítóval, széffel, szőnyeggel felszereltek. A kertre néző szobák csodálatos kilátást biztosítanak a Taurus hegységre.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:30), ebéd (12:00-14:00), vacsora (19:00-23:00), fagylalt (16:00-17:00), kávé, tea (16:00-17:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok. 13 étterem és 20 bár szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A szálloda 1 külső és 2 belső medencével rendelkezik, valamint egy aquapark és egy kaland park is tartozik a területhez. Megannyi szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek, mint pl. jóga, pilates, zumba, fitnesz, vízi aerobik, strand röplabda, strand foci, gyerek animáció, bébi strand. Térítés ellenében parasailing, motoros vízi sportok, bowling, vízi sí, biliárd, valamint szörf és katamarán leckék. A wellness központban a szauna, a török fürdő, a gőzfürdő, a relaxációs szoba és a belső medence ingyenesen használható.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepciós szolgálat, ingyenes WIFI elérhetőség, boltok. A hotel területén kötélpálya is található, ami egyedülálló az országban. A napágyak, napernyők a medencénél ingyenesen használhatók. Fiatalok számára különböző szórakozási bulizási lehetőséget is biztosít a szálloda, úgy, mint habparti, dj parti és koncertek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás