Törökország, Alanya: Avena Resort & Spa Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227243
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Obaköy településen, Alanya belvárosától kb. 3km-re, Antalya repülőterétől 125 km-re található. A közkedvelt Keykubat Beach homokos-kavicsos tengerpartja 200 méterre fekszik, mely egy alagúton keresztül közelíthető meg.

ELHELYEZÉS

A szálloda 185 szobája légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini bárral (térítés ellenében), tea és kávéfőzési lehetőséggel, bérelhető széffel (10 euro/hét), rádióval, telefonnal, zuhanykabinos fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. 90 standard szobája 40 m2 alapterületű és maximum 3+1 fő elhelyezésére alkalmas.95 családi szobája 44 m2-es, két légterű, ajtóval van elválasztva, felszereltsége megegyezik a standard szobáéval. Az eco szobák 20 m2-esek, ablakkal és erkéllyel rendelkeznek, valamint a tetőtérben helyezkednek el. Babaágy lekérésre foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, mely 10:00 és 23:00 óra között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: büfé jellegű reggeli (07:00-09:30), ebéd (12:00-14:00), vacsora (19:00-21:00) a központi étteremben, délutáni snackek, tea, kávé, sütemény, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok. Térítés ellenében török kávé, fagylalt, frissen facsart gyümölcslevek, import alkoholos és alkoholmentes italok. Lobbi-, medence melletti bárjai üdítőkkel, borral és különböző koktélokkal szolgálnak. A tengerparti bár 10:00-18:00 között van nyitva, ahol csak alkoholmentes italokat szolgálnak fel ingyen. A`la carte éttermében térítés ellenében különleges étel specialitásokat kóstolhatnak meg a kulináris élvezeteket kedvelők. Magasított etetőszék és gyermekmenü igényelhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence, gyermekmedence, csúszdák (1 felnőtt és 2 gyermek), aerobik, szauna, törökfürdő, gőzfürdő, fitnesz központ, masszázs, biliárd, játszótér, asztalitenisz, darts vízi labda, mini klub (4-12 éves korig), nappali és esti animációs programok. A fent említett szolgáltatások közül egyesek csak felár ellenében, előzetes bejelentkezéssel vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Szobaszerviz, orvosi ellátás, mosoda, internetkávézó, fodrászat, fényképész, valutaváltás, Visa/MasterCard elfogadóhely. Internet elérhetőség a lobbiban ingyenes, a szobákban fizetős. A napernyők, napágyak, strandtörölközők és matracok a medencénél és a tengerparton is ingyenesen vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás