Törökország, Side: Paloma Oceana Resort 5*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 84338
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



USP: A törzsvendégek körében kedvelt modern, családbarát szálloda szép környezetben.

Fekvése: Közvetlen a lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. Side kb. 5 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 65-105 perc.

Felszereltsége: A törzsvendégek körében kedvelt, modern szállodában 482 szoba található 1 fő- és 1 melléképületben, több kétszintes bungaló-épületben és 14 Lake-villában. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek (a főépületben), TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI az egész szállodában, étterem, 5 a`la carte-étterem (török, hal és nemzetközi ingyenesen, ázsiai és steakhouse térítés ellenében), 8 bár, Shisha-lounge (vízipipa térítés ellenében), üzletek és fodrászat. A hatalmas kertben 2 úszómedence és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. A strandon snack-bár.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A2B/A3B: A főépületben található, tágas szobákban ülősarok, minibár, légkondicionálás, kávé-/teafőző, széf, LCD SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.

A1B: Egyágyas szobák.

A2C/A3C: Tengerre néző szobák.

A2E/A3E - Terrace Deluxe-szobák:A főépületben található, tágasabb és nagy terasszal rendelkező szobák.

A2A/A3A - Bungalószobák: A bungalóépületben találhatók, balkonnal a kert oldalán.

A1A - Bungalószobák: A bungalóépületben található, egyágyas szobák.

A2H/A3H/A4H - Családi szobák: A melléképületben találhatók, 2 hálószoba vagy 1 kombinált nappali/hálószoba és 1 hálószoba valamint 2 zuhanyozóval rendelkeznek. Kertre nézők.

A2D/A3D/A4D -Családi szobák: Tágasabbak.

A2F/A3F/A4F-Családisuitek: A főépületben találhatók, tágasabbak kombinált nappali/hálószobával és 1 külön hálószobával, fürdőköpeny, papucs. Gyümölcskosár és biobor érkezéskor a szobában. Kertre vagy tengerre néző.

A2G/A3G/A4G - Lake Villák: A melléképületben találhatók, 2 hálószoba valamint 1 nappali heverővel, 2 zuhanyozó, fürdőköpeny, papucs, villabár, friss virágok a szobában, gyümölcs és biobor érkezéskor a szobában, naponta kekszek 17.00 órakor teaidőben. Terasszal és közvetlen kijárattal rendelkeznek a villa-medencéhez.

Foglalható Joker-bungalószoba A2S/A3S is.

Sport: Kosárlabda, boccia, step, biliárd, aerobic, fitneszterem, darts, 2 teniszpálya (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Szórakozás: Animációs programok, show-műsorok, élőzene, diszkó és játékterem (térítés ellenében).

Egyéb: Figyelem! A szállásleírás a 2017-es nyári adatok alapján készült, a 2018-as szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

WELLNESS: Fedett medence, hamam, szauna. Térítés ellenében: a Harmonia Rebirth spa-központban masszázs és kozmetikai kezelések.

CSALÁDOKNAK: 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek, 10.00 és 20.00 óra között, tini-klub (13-16 éveseknek), mini-diszkó dj-tanfolyammal, minigolf, gyermekanimáció, mozi, gyermekbüfé, játszószoba tiniknek, gyermekfelügyelet (térítés ellenében) és aquapark 7 vízicsúszdával.

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap. A minibárba naponta sört, üdítőket és vizet készítenek be. Reggeli későn kelőknek. Délutánonként snack-ételek, kávé, tea, sütemények és gyümölcs. Ebédnél és vacsoránál fagylalt a főéttermben. Vacsorázni heti 1x a 3 ingyenes a`la carte-étterem egyikében is lehet (nemzetközi, hal és török, előzetes foglalással). Éjféli snack. Frissen facsart gyümölcslevek reggelinél. Biobor a piano-bárban, a főétteremben és az a`la carte-étteremben. Friss gyümölcs, hideg snack-ételek és különböző nyári frissítők a strandon és a medencénél ingyenesen. Biotermékek a szálloda saját bio kertészetéből.

Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.01.31-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

2017.03.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

Árkedvezmény (F): 14=13 05.09.-05.16., 06.24.-07.01., 09.12.-09.19. közötti érkezés esetén.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 10% kedvezmény a szállás díjából (csak A1A, A2A, A3A, A1B, A2B, A3B, A2C, A3C szobatípusok foglalása esetén érvényes).

Extra Előnyök: >

  • Képviselő a szállodában
  • Rendszeres minőségellenőrzés
  • 24 órás ígéret
  • Hosszútávú együttműködés a szállodával

  • A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás