Tunézia, Hammamet: El Mouradi Hammamet 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 150284
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az újonnan kiépített Yasmine Hammamet központjában, kellemes környezetben lévő szálloda, közvetlenül az El Mouradi El Menzah szálloda mellett fekszik, kb. 20 méterre a homokos tengerparttól, melytől csak egy út választja el. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), az enfidhai repülőtértől pedig 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

ELHELYEZÉS

A 377 légkondicionált szoba mindegyike telefonnal, mini hűtővel (feltöltés térítés ellenében), szatellit Tv-vel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, szőnyeggel vagy padlólappal, széffel (ingyenes), erkéllyel vagy terasszal felszerelt, többségük medencére vagy tengerre néző (utóbbi csak térítés ellenében igényelhető). Szoba típusok: standard kétágyas, háromágyas szoba, családi szoba (egy légterű 2+2; 3+1), superior szobák (felújított bútorzattal), összenyitható szobák (2 db 2 ágyas vagy 2+1 ágyas), junior lakosztály (lekérésre, felár ellenében).

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás: büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül, vagy ultra all inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli, korai reggeli, ebéd, vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, térítés ellenében bizonyos import alkoholos italok. Az ultra all inclusive ellátás magába foglalja az ételek és italok széles választékán túl: menta tea, vízipipa, török kávé.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében édes vizű felnőtt-, és gyermek medence, valamint tengervízzel töltött kültéri medence várja a vendégeket. Belső medencéje a nyári szezonban zárva tart. Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini klub (5-12 éves korig), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor, nem motorizált vízi sportok. Térítés ellenében: betonos teniszpálya, biliárd, fitnesz központ (kb. 10 TND/nap), szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, szörf, parasailing, vízisí. A szállodában thalasso- és balneoterápiás központ működik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában térítés ellenében, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál és a szobákban ingyenesen vehető igénybe. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak ultra all inclusive vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni kb. 15 TND/törülköző.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás