Tunézia, Hammamet: Hotel Alhambra Thalasso 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202209
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Hammamet központjától 12 km-re, Yasmine Hammamet üdülőben található, a homokos tengerparttól 200 méterre. A monastiri repülőtértől 85 km-re (kb. 1 óra 25 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtértől 60 km-re (kb. 40 perc transzferidő) helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

A szálloda 184 szobával rendelkezik, melyekből 163 standard szoba, 30 m2, ebből 32 szoba egybenyitható; 6 prestige típusú szobája 46 m2, külön hálószobával és előtérrel, 15 suites típusú lakosztálya 70-80 m2. Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, internet elérhetőséggel, mini bárral (feltöltése térítés ellenében), széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és terasszal vagy erkéllyel felszereltek, kivétel a prestige típusú szobák, illetve néhány suite szoba esetében nem rendelkezik a szoba erkéllyel vagy terasszal. Bébi ágy ingyen lekérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanzióval, teljes panzióval és all inclusive ellátással foglalható. All inclusive ellátás, büfé rendszerben reggeli (07:00-10:00), ebéd (13:00-14:30), vacsora (19:00-22:00) helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. A szálloda főéttermén kívül két a`la carte, egy medence melletti étterem, egy barbeque étterem és egy négy bár színesíti a hotel szolgáltatásainak körét. Napközben snack ételek, kávé, tea, sütemények fogyaszthatók a megadott időben és kijelölt helyen. A 200 méterre lévő tengerparton saját beach bárja van a hotelnek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medencék, gyermek medence, játszótér, asztalitenisz, billiárd, röplabda és video játékok, teniszpálya (50 méterre és 24 órás előzetes egyeztetés alapján), nappali és esti animációs programok. Lovaglás, búvárkodás és különböző vízi sportok a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. 4500 m2-es Thalasso központjában térítés ellenében számos thalassoterápiás és szépészeti kezelések vehetők igénybe. Ezen kívül masszázs, török fürdő, szauna, szolárium, kardió edzések és több mint 10 féle terápiás kabin szolgálja az idelátogatók kényelmét és felüdülését.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, pénzváltás, vásárlási lehetőségek, autóbérlés, orvosi ügyelet, fodrászat és szépség szalon, 9 és 18 lyukú golf pálya 9 km-re, ingyenes transzferrel, gyermekfelügyelet. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak és a napernyők és strandtörülközők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére.

A hotel honlapja: http://www.alhambra-thalasso.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás