Tunézia, Hammamet: Hasdrubal Thalassa & Spa Yasmine Hammamet 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205791
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A híres Hasdrubal szállodalánc tagja Yasmin Hammamet üdülő városában található, közvetlenül a tengerparton. A monastiri repülőtértől kb. 90 km-re, a kikötőtől kb. 5 km-re, Hammamet központjától kb. 15 km-re helyezkedik el. Az új Medina, a Kaszinó és a Carthage Land szórakoztató park pár perces sétával elérhető.

ELHELYEZÉS

A szálloda 211 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit LCD Tv-vel, mini hűtővel, ingyenes WIFI elérhetőséggel, kávé- és teakészítési lehetőséggel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, és terasszal rendelkezik. A kislakosztályok tengerre, medencére vagy kertre néznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis, félpanziós (reggeli és vacsora italok nélkül), vagy teljes panziós ellátással (reggeli, ebéd, vacsora italok nélkül) foglalható a hotel. A szálloda főéttermén kívül, bárok és a`la carte éttermek bővítik a szolgáltatások körét. Négy étteremmel is rendelkezik, köztük a L`Olivier, ahol a tunéziai konyha remekeit élvezhetik az ideérkezők, valamint az Il Delfino autentikus olasz étterem.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Szabadtéri tengervizes medence, hat jakuzzi, és fedett fűtött sós vizű medence várja a vendégeket. Wellness központjában számos masszázs- és hidromasszázs kabin, aromaterápiás helyiség, török fürdő, fitneszterem, aerobik terem, valamint különböző szépészeti kezelések vehetőek igénybe térítés ellenében.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepciószolgálat, széfbérlés, valutaváltó, ajándékbolt, mosoda, autóbérlés. WIFI elérhetőség a szálloda teljes területén. Napernyők és napágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is.

Kiváló választás családok számára ez az egyedi szálloda, mely alább található: Yasmine Hammamet. Az alábbi szálláshelyen összesen 211 hálószoba található: Hasdrubal Thalassa & Spa Yasmine Hammamet A(z) 2008. évben ezt az épületet átalakították. Minden vendég naprakész maradhat a helyszíni internetkapcsolatnak köszönhetően. Azokat, akik ebben a létesítményben szállnak meg, a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntenek. A(z) Hasdrubal Thalassa & Spa Yasmine Hammamet igény esetén sem biztosít kiságyakat. Ez a szálláshely nem állatbarát. Azok számára, akik nyugalmat és békét keresnek, a(z) Hasdrubal Thalassa & Spa Yasmine Hammamet a lehető legjobb választás a számos gyógy- és wellness szolgáltatásának köszönhetően. , Az utazók örömüket lelik majd az épületben felszolgált ételekben. és A látogatók kiélvezhetik a létesítmény kínálta szórakozási lehetőségeket.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás