Tunézia, Sousse: Sousse Palace 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208588
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda közvetlenül saját homokos tengerpartján, Sousse központjában, a Medina közelében található. Kiváló választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a Medinát és Sousse óvárosát.

ELHELYEZÉS

A szálloda 178 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, ingyenes WIFI elérhetőséggel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel felszereltek és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis, félpanziós vagy teljes ellátással foglalható a hotel. Az étkezések büfé jellegűek és italok nélkül értendőek. A szálloda bizonyos bárjaiban az italokat, elővigyázatossági szempontbólműanyagpohárban szolgálják fel.A szálloda fő éttermén kívül egy a` la carte étterem, több bár és kávézó is szolgálja a vendégek kényelmét. Az a` la carte éttermekben történő fogyasztás térítés ellenében lehetséges és előzetes bejelentkezés szükséges. A vacsorák alkalmával megfelelő öltözet viselendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda egy külső medencével rendelkezik. A hotel spa részlegében, térítés ellenében masszázs, kozmetikai kezelések, szauna és fitneszterem vehető igénybe. Mini klub szórakoztatja a kisgyermekeket. Esténként animációs programokkal kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek is adottak, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, ingyenes WIFI elérhetőség, bérelhető széf, valutaváltás, autóbérlés, mosoda, orvosi ügyelet, vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Háziállatot nem fogad a hotel.

A hotel honlapja: http://www.soussepalace.website/en/

Hotel épült 1963. Hotel teljesen felújítva 2000. Az ingatlan 178 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 169 kétágyas szobák és 9 junior lakosztályok. Ez a népszerű hotel kiváló kiindulási hely a város megismeréséhez. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A Hotel 24 órás recepció szolgálatot biztosít. A vendégek értéktárgyaikat biztonságba helyezhetik a Hotel széfjében. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A Hotel rendelkezik lifttel. A Hotel rendelkezik újságos standdal. A vendégek rendelkezésére áll a helyszínen található bolt. A vendégek a csodálatos kertben pihenhetnek. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. Van mosoda szolgálat. A Hotel a vendégek biztonsága és kényelme érdekében orvosi szolgálatot tart fenn. A helyszínen edző terem áll a vendégek rendelkezésére.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás